2014. szeptember 24., szerda

MI:-)

Megnyugodtam, hogy nem romlott el, a feliratkozást jelző ikon, mert Roza is csatlakozott közénk. Örülök neki nagyon! Légy üdvözölve nálam.:-)

Amúgy nem jobb, csak egy kicsit, a gyomrom. Nem fetrengek a fájdalomtól. Torkomban a gyomor savam, már egy pohár víztől is. Volt már ilyen, pár hónapja...még adok magamnak egy kis időt..és akkor orvos. Na, de ha oda beteszem a lábam, nem nagyon szabadulok..:-))))
(nem mintha tudnám, legalább 15 éve nem voltam a körzeti orvosnál.)

De legalább a gyógynövényes gyógyó elmulassza a görcsöt, ez is valami.

Nem tudom mi lesz, de elkeserítőek a fizetések.:-(((( Komolyan így van mindenhol? Mi, akik Budapest közelében lakunk, siralmasak a fizetések, és, hogy már semmi juttatás? Még útiköltség térítés sincs????:-(( Kapásból 22 ezer forint mínusz .:-(((
És akkor közben, megy e közmédia csatorna, és mondják, hogy nőt a fogyasztás..az akármi...többet vásárolunk, többet költünk...Komolyan kisebbségben vagyunk akik, húzzuk a nadrág szíjat?
Nem tudom, de nekem is kellene valami munka, négy órás lenne jó, mert Csenge fél egykor jön az oviból, de mit?????? (közben elmentem megcsinálni a túrós csuszát ugyanis az lesz a biggyesztés, meg finom sokzöldséges csontleves, na miközben elmentem, gondolkoztam lehet e ilyenről írni??? Fizetés, gond..munka, munkanélküliség? Lehet, mert az én blogom, nem politizáltam, nem írtam semmi szélsőségest..csak ami ma, nagyon foglalkoztat) Persze lehet, hogy csak a napsütésről kellene írnom, ami csodaszép, a fürtös királylányról ,aki olyan őszintén helyes. Vagy a nyegle fiaimról, akik a maguk módján, olyan helyesek, és én olyan boldog vagyok attól, mert VANNAK.:-) Vagy a kamaszról, kamaszhölgyről, aki hirtelen sárkánnyá válik, de néha már visszaszelidűl, mint a kiscica?:-) Írhatnék rólunk is, meg is teszem. Mert így vagyunk mi hatan egyek...Így élünk MI!:-)

6 megjegyzés:

  1. Tudjuk,hogy az életnek van nem napfényes oldala is, nem túl őszinte,h valaki mindig csak arról ír, szóval nyugodtan írd meg,hogy kiakaszt, hogy nem fizetik a buszbérletet,holott kötelessége lenne a munkáltatónak, van olyan ismerősöm, aki csak úgy talált munkát,hogy átjelentkezett egy városi címre és letagadta, hogy valójában falun lakik- eleve be sem hívják interjúra sokszor azt aki "vidéki", hiába csak 15 kilométernyire van az a vidék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De azért ez olyan bunkóság. Csodálkoznak, hogy stresszesek az emberek?

      Törlés
  2. Itt a nyugati határszélen sem könnyebb :(
    Valójában az egész ország egy nagy kakiban van, és ez még csak a szakadék széle, szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kíváncsian várom mi lesz még...tudom, tudom volt rosszabb időszak is.
      És tudod mit meg is érdemli az ország, hogy ennyien szerencsét próbálnak külföldön...én csak azt sajnálom, aki marad, szenved, pedig lehetne másképp is.

      Törlés
  3. Én azt gondolom,hogy mi vagyunk a többség, akik így élünk, élünk ahogy tudunk. Bár én nem panaszkodhatok, mert van munkám, a férjem is dolgozik, de mint közalkalmazott, nem nagyon ugrálhatok. Szerencsére a gyerekeim már önállóak, de ne higgye senki, hogy nem szorulnak támogatásra, ezt csak úgy zárójelben jegyzem meg, mert minket is támogattak a szüleink, amíg tudtak és még jó, hogy nem ők szorultak támogatásra. Fel a fejjel, örüljünk annak, ami szép az életünkben, leginkább a gyerekein és az unokák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp ez az, azt hiszik a pelenka sok, és ha már kimennek az gimnáziumból már nem szorulnak anyagi segítségre, dehogynem!!!!
      Örülök persze annak ami van, sőt!!!:-)

      Törlés