2014. szeptember 26., péntek

Mozgalmas..

Máskor várom a hétvégét, most nem is tudom..tanulni kell, mindenkinek. Nekem nagyon sokat, most gondolkodom mikor is? Holnap főzni, almát szedni, vasalni, meg az állandóan pakolni kell. Vasárnap főzni, kikérdezni, tanulni velük, meg nekem is kellene...meg sütni, meg mosni..meg pakolni, pakolni...És ez még csak, amit tudok...de mindig van amiről nem tudok..nem panasz, szeretem a nagycsaládot.:-) De tényleg!
Tegnap sütöttem egy csokis almás kuglófot. Ettem egy szeletet, mire hazajöttem este már a tányért sem láttam, kérdeztem Zsoltit, hallucináltam, hogy sütöttem? :-)))
Fárasztó volt tegnapi suli, két óra matek, két óra angol, két óra fizika, és egy magyar. Hááááááááát, nem tudom.:-) Angolból már komolyan foglalkozunk az anyaggal, és mikor rád néz a tanár és kérdez angolul? Hát akkor kinyílhatna a föld alattam, vagy láthatatlan lehetnék.:-) Majd jön a két óra matek, na az is? És a fizika? Út, idő, sebesség kiszámítása, átváltása. Bevallom nektek, nehéz, főleg szembesülni vele, hogy a ha használtam volna az agyamat 20 évig, akkor nekem is lenne olyan tudásom, mint másnak. Jó nekem máshoz van tudásom, másnak ahhoz meg nem..de az nem elég a fizika dogánál...Érdekes lesz egy állandóan nyüzsgő családban tanulni...:-)

Mennem kell, mert Csenge éhes...mindig éhes mostanában.:-))) De legalább apja, és fia elment a patakra gombászni, a többiek még, dolgozóban. Így jár az agyam süssek e kakaós kalácsot?:-)))))

Szép hétvégét Nektek!







2 megjegyzés:

  1. Nektek is szép hétvégét! Gyönyörű gombákat találtatok, várom a jó recepteket. Ma én is láttam a piacon ilyen szépségeket, de nem vagyok elég bátor az elkészítéséhez, pedig szeretem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másik blogon, nemsokára rakok fel receptet! Vargánya gomba volt a képen:-)

      Törlés