2014. szeptember 2., kedd

Tudtam...

...hogy előbb utóbb ki fog lyukadni a rózsaszín buborék, amiben napokig lebegtem. Ma sikerült, jól elbizonytalanodnom. Mert mikor bementem az osztályba, ismertek, első percbe összeismerkedtem egy hasonszőrű anyukával, vagyis most már diák társsal, akkor tudatosult bennem, hogy hohó...ez nem lesz olyan egyszerű dolog, itt keményen tanulni kell. Nem vonok le sok következtetést, a tanárokból, mert az első benyomás nem benyomás. (nagyképű angoltanár...mumus) Nem is tudom, olyan furcsa félelem volt rajtam, hogy, hohó..ide be kell járni két nap, kemény 7 óra, és nincs mese...KÖTELEZŐ. Vegyes az osztály, sok a hasonszőrű nő, férfi,és  még több a fiatal, akik..hát mindegy, nekem is van itthon egy ilyesmi kamasz.:-) Furcsa volt az évnyitó, ahol a köszönést kellett megemlíteni, és a helyes wc használatot.:-O, és hogy helyesen öltözködjünk, semmi miniszoknya, vagy mellkidobás....na és ezt mind nekem is mondják? Na de, akinek nem inge ne vegye ugye magára...:-)
És ahogy lenni szokott zajlik az élet Zsoltinál is.
Külön poszt lesz, mert megéri megírni, ma negyveegynéhány évesen munkát találni...BORZALMAS!
Én már előre aggódok...ki fog vigyázni, az én picikémre, mikor én suliban leszek, és Zsolti már esetleg dolgozik....na de ez még odébb van.
Addig visszabújok a buborékba, és CSAK ARRA KONCENTRÁLOK AMI MA VAN!!!! Például ma már olyan szépen eljátszott Csenge reggel, ott tudtam hagyni az oviban, és nem kellett bemennem vele, jutalom is volt, vettem neki matricás kis könyvet, amit meg is csináltunk délután, az egészet!.:-))) Ja, és a nagyok is jót rötyögtek rajtam, haha anya iskolás...:-)

10 megjegyzés:

  1. Ejnye, kérném zsebre tenni a pesszimizmust! WC, mellkipakolás és társai, gondolom az iskola alapszabályzatában voltak. Nekünk is elmondták ma az elsős szülőin, hogy nincs festett haj,smink, testékszer. Jót nevettünk. Na, majd pár év múlva!!! :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon még én is mosolyogtam.:-) lesz majd jókedv is...meg móka kacagás..

      Törlés
  2. Nem féltelek Anikó! Zsoltinak szorítok munkát találni, tudom közhely, de nehéz, viszont bízni kell.

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom,hogy hogy bírod MOST egyáltalán? A bizonytalanságot,hogy Zs.-nak nincs munkája, mert erről eddig nem is panaszkodtál. Szuper nő vagy és okos is, csak el kell hinned magadról!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt akad el a dolog, hinni..
      Nem írtam, csak céloztam rá, most van egy szikra, de nem tudom...nem tudom, NEHÉZ, bevallom!

      Törlés
  4. Anikó!
    Sok mindenen vagy már túl, amiről nem is gondoltad volna, hogy.... - na de Te tudod igazán mikről is beszélek, hited az van, mert ha nem lett volna, sok mindent nem tudtál volna eddig sem megcsinálni. Szóval van hited, és menni fog, mert letudod győzni ezeket a nehézségeket is!
    Egy kolleganőm mondta egyszer, - nagyon régen volt ez már - mikor ezeket mondtam neki, hogy nem tudom, meg nehéz - a válasza mely a mai napig itt cseng a fülembe, hogy igérte neked valaki, hogy könnyű lessz?, na ezt Te se felejtsd el sosem.))

    Építsd magad folyamatosan, mert anélkül nem megy, és menni fog, sose add fel!!))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feladni nem, csak panaszkodom..:-) Köszönöm a biztatást!

      Törlés