2014. december 20., szombat

Fantasztikusan!

Nagyon, nagyon jó volt tegnap.:-)
Bár én nem hittem a meterológusoknak, (meg még egy páran sem)Jó rétegesen felöltöztem, szakadt is a víz rólam, rólunk!
De ezen kívül, fantasztikus, és lélek emelő volt, a  tegnap a napom. Sok feszült ideges szülő. 7. osztály, kamaszok, ciki nekik a szülő, mikor olyat tesz, amit otthon, de azt ugye nem látják az osztály társak, aki azt hiszik menő csaj, srác vagyok otthon is...pedig dehogy.:-) Én meg csak somolyogtam....több sorral arrébb ültem, ahol Bence, na jó, néha rákérdeztem jól van e, ha összefutottunk(mert tegnapra nagyon náthás lett, fájt a feje)
Mellém volt osztva (még jó), de ha nagyon akart volna mehetett volna a "hordával". Néha ment, én közben bóklásztam a Természet tudományi múzeumba. (sokakat nem érdekelt) Érdekes volt, de a lelkem, túlcsordult, hogy Bence volt az egyedüli, aki velem volt, nem kényszerből. Mindig mondtam neki, maradhat a többiekkel, de mindig mellém szegődött. Néha úgy megöleltem volna, és lábujjhegyen, egy nagy puszit nyomtam volna neki, de nem tettem...:-DDDD

A vásár "szép volt", és DRÁGA! Vettem pár nyalókát. Majd még akartam, "valamit" venni, amikor hirtelen ötlettől vezérelve, puncsot vettem, így elköltöttem azt a hatalmas nagy összegű 20 eurót, de nem maradt egy cent sem Bencének érme gyűjteményébe pénz, vállat húzott az én nagy fiam, és azt mondta egészségedre a puncsot. Finom volt.:-) Este hazajöttünk, Mesi odaült mellém, és olyan figyelmesen hallgatott, majd átölelt és azt mondta, örül, hogy jól éreztük magunkat!
Igen..JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!:-)

10 megjegyzés:

  1. Pityergek, de csak azért mert jó volt olvasni:) Szép lesz az ünnep!

    VálaszTörlés
  2. Szép az a múzeum, igaz? :) A vásár - nos, ha azt nézed, hogy átszámítva ugyanazok az árak, mint itt a vásárokban, elgondolkodtató... egyébként igen, a mi "bukszánkhoz" drága. De van egy hangulata:). Jó olvasni, hogy jól éreztétek magatok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyönyörű volt! Igen, de azért 2000ft egy 2dl forralt borért!

      Törlés
  3. Örülök, hogy eljutottál Bécsbe. Én mindig nagyon feltöltődöm ott. Hihetetlen, hogy hozzánk ennyire közel ennyire más élet van, - lehet. Vagyis én mindig ezt érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből szóltál, én már ezt le sem mertem írni...szép volt nagyon, de tudod Őrségben a jurtában jobban feltöltődök.

      Törlés
  4. De, jó, hogy örülök, hogy jó volt :)!

    VálaszTörlés
  5. Megérdemelted, megérdemled mindennap:)

    VálaszTörlés