2014. december 31., szerda

Legyen úgy..Kívánom!!!!:-)

Most összegezni kellene a 2014-es  esztendőt? Nem fogom! Annyit írok csak hozzá, lehetett volna rosszabb is. (és jobb is)

Na de itt van a 2015-ös év majd...Lesz egy 17 éves lányom, egy 15 éves fiam, meg egy 14 éves is..(mert nekem jó) és év vége felé, lesz egy 5 éves leányzónk is. Jézusom, már??????
Pont két hét múlva ünnepeljük azt a csodálatos napot, mikor 20 évvel ezelőtt megismerkedtünk Zsoltival. És 20 éve, nap mint nap érzem ugyan ezt. Szeretem!
Megtanuljuk a 2015-ös évben elfogadni, hogy ami ma van, azt becsüljük, és elfogadjuk, ha éppen nem úgy van, ahogy szeretnénk.
Remélem lesz erőm befejezni a sulit. Lehetne kis munkám is. Jó lenne hozzárakni egy kis pénzt a családi kasszához, mert azért tisztában vagyunk vele, 2015-ben össze kell majd húzni a nadrág szíjat! Őszintén, nagyon össze kell húzni. De ezt gyakoroljuk egy ideje, nem ér váratlanul.

KÖSZÖNÖM NEKTEK HOGY VELEM VAGYTOK ÖRÖMBEN, BÁNATBAN! A sok szép és kedves szavakat, a biztatást, a néha noszogatást! Remélem ezután is velem tartotok. Ígérni nem ígérek semmit, hogy majd csak pozitív poszt lesz, mert olyan lesz mint az életünk, a Mi kis életünk!:-)

Ma pedig mindenki készüljön egy kicsit, ha csak lélekben is, hogy igen, jön  a 2015. év. Mennyi mindent tartogat még...hát hajrá!
BOLDOG ÚJ ÉVET!
Szilveszteri képek, képeslapok

10 megjegyzés:

  1. Csodákban gazdag új évet kívánok nektek, Anikó!!!

    VálaszTörlés
  2. Anikó, kedvedre való évet kivánok neked 2015-re, elsősorban sok örömöt!

    VálaszTörlés
  3. Boldog Új Évet kívánok nektek is!:)

    VálaszTörlés
  4. Valósuljanak meg azok a dolgok, amelyek számotokra a legfontosabbak. Boldog új évet kívánok neked és az egész családodnak ♥♥♥

    VálaszTörlés
  5. Sok kis örömből áll össze igazán az élet (persze, nem árt néhány nagyobb is:) ) - én ezt kívánom Nektek erre az új évre!

    VálaszTörlés
  6. Viccen kívül, de erőt és egészséget kívánok nektek főfogásnak, sok örömmel, vidámsággal körítve az új esztendőre.

    (Magamnak meg, mert egy önző dög vagyok. biggyesztéseket.:))

    VálaszTörlés