2014. december 12., péntek

Mert végre...

Na most megint egy őszinte poszt lesz. Mint mindig.
Két napja, Zsolti 3,5 hónap után dolgozni ment. Jól érzi magát, azt mondja jó kis csapat, és jól el is fáradt, itt nem ül, itt nem szellemi segéd munka van, hanem fizika segéd munka. Végre! Nem kiabálom el, mert ma semmi sem biztos, semmi. De ma elment, és számítanak rá jövőhéttől is...és ez jó! Olyan közel van, hogy haza jár délben ebédelni, ez nagyon fontos, nem az ebéd, hanem a közelség. Innen bejárni Pestre dolgozni, három óra/nap. Nagyon sok időt elvesz az utazás, nem mellékesen, nem is fizetik ki, ami 22000ft-körül van, jövőre gondolom 25000ft lesz. Itt nincs útiköltség, utazási idő 10 perc. Tehát jó, végre! Én még kicsit azért vagyok olyan vegyes érzésekkel, mert tudom, több van ennél benne. De azt látom, hogy most nagyon jól érzi magát itt!

Tegnap beadtam az irodalom házi dolgozatot, hogy nem lett tökéletes. Azt mondta a magyartanár vigyem haza, javítsam ki, én meg laza mozdulattal, vissza adtam, nem viszem haza, jó lesz, így is, nem kell tökéletesnek lennie...most nem. Fizika is tele lett apró hibával, de valahogy annyira idegesített most minden ezzel kapcsolatban.:-(

Közben hazajöttem este és ez fogadott :-) Lányok készítették nekem.  Jó nekem, lassan elhiszem...hiszen jön a NAGY ÜNNEP!

18 megjegyzés:

  1. De jó! Örülök nektek! ((()))

    VálaszTörlés
  2. Mennyi jó hír Karácsony előt!!! Most már remélem, a hangulatod is ünnepi lesz. Puszi a családnak ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem annyira jó a hangulatom, de majd péntekre azzá teszem.;-)

      Törlés
  3. Nálatok akkor járt már a Jézuska:))Mit is lehetne nagyobb dolgot kívánni,mint egy-a mai körülményekhez képest-kiszámítható munkát és erőt egészséget hozzá:)Így legyen!
    És persze két ügyes angyalkát,akik meglepnek mire hazaérsz:)

    Az előző bejegyzésed kapcsán:nekem is rémálom a december-január.Rendre elromlik valami,vagy egyszerre több dolog is.A kazánszerelő már járt itt pár hete...a mosogatógép pedig persze,hogy megadta magát,pont úgy mint tavaly ilyentájt.A vicc csak az,hogy nem évtizedes készülékekről beszélünk,néhány évesek csupán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy nagyon, remélem így lesz!
      Készülékek romlása...meg egy vicc...

      Törlés
  4. Jaj, de jó Anikó! Úgy örülök annak, amiket írtál :) ...!!! A legjobb, hogy ez még karácsony előtt történt, ilyen jól indul az új év is, megfigyeltem, hogy ez tényleg számít :) ..., valahogy jobb lesz tőle a következő év általában :) ! Sok puszi Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem így lesz! Ez az év eddig nem volt túl pozitív, főleg a vége!
      Puszi

      Törlés
  5. Anikó, nagyon jó hir! Még akkor is, ha úgy érzed, több járna neki, mert képes lenne másra is! Nagyon nehéz ma jó munkát találni.Ha jól érzi magát és még utazni sem kell,az nagyon pozitiv. De ami legalább olyan fontos, hogy a férjed úgy érzi,szükség van rá egy munkahelyen és nagyon kell ez a pozitiv visszajelzés egy férfinak.
    Kivánom neked, nektek, hogy pozitiv hangulatban találjon a karácsony!
    Ölellek
    Resi-Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Resi! Igen, nagyon jól alakul így...csak a továbbiak is...!

      Törlés
  6. Végre! Nagyon örülök!!!!!!!!:) Puszi!

    VálaszTörlés
  7. Örülök a jó hírnek, s annak a fotónak is a végén. nagyon jók!

    VálaszTörlés
  8. Remek, remek! Kívánom a legjobbakat, az elkövetkezendőkben is. :)

    VálaszTörlés
  9. Hála Istennek Anikó, nagyon örülök neki. Tényleg nagyon jó, ha nem kell utazni az meg egy plusz ajándék, hogy hazajárhat ebédelni. (Nézelődni meg nyugodtan nézelődhet, ha úgy érzitek, de addig is van biztos jövedelme és FONTOS, szükség van a munkájára.)
    Aranyosak a gyerekek, hogy meglepivel készültek. Nekem tegnap reggel megágyaztak a hálóban és a hatást lesték (nem szóltak, kivártak), gondolhatod mennyire örültem és megdicsértem őket. Ezektől az apró dolgoktól lesznek szebbek a napjaink. Szeretettel ölellek: Piroska

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Piroska mennyire örült, hogy nálatok is...
      Igen, így van ahogy írod! Nagy ölelés neked!

      Törlés