2014. december 10., szerda

Vagyok..

Hogy keveset vagyok? Itt is? Mindenhol!
Most ilyen korszakot élünk. Dobáljon rám követ mindenki (mint a középkorban), de, ha nem nézném a dátumot, és nem ütköznék bele, lépten nyomon, karácsonyi girlandba, vagy találnék mindenhol, egy egy kósza szalon cukrot, tőlem most a nyuszika is jöhetne. Mert készülök..készülök...DE, a lelkem nem tud, valami miatt, talán majd a Karácsony hetében. Addig annyi más dolog van.
Csenge megint itthon. Köhög...szájában seb van, gondolom a hétvégi erős láztól.:-( Tegnap bevittük a tortát az oviban, nagyon kevesen vannak, azok is mind betegek. Tehát gyógyíthatom én mindig ki Csengét a náthából, ha beviszem az oviba újra beteg lesz...két hónapja ez megy. Megértem a dolgozó anyákat, nagyon is...DE..
Suliban állandó osztályozó dolgozat...tegnap biológia, holnap fizika, közben házidolgozat irodalomból, jövőhéten, kémia, föci..Haladok, most a kettes a cél, Csenge itthon van, képtelenség tanulni.
Hétvégén ünnepeljük a király lányt, vendég várás..nem baj, jó lesz.
Zsolti munkát keres, ha valaki az internetet nem csak keres, de talál is munkát, jelentkezzen már, hogy el is higgyem, így is lehet.:-(
És hab a tortán, hogy minden elromlik, ami el romolhat, tegnap a tévé adta meg magát.:-( Laptopot visszahozta a szerelő, csapkodjuk, nyomkodjuk, akkor talán elindul...mert kb. 50000ft az alap lap, és érintkezés hiba van valahol..így is 32000ft ot kifizettünk a múltkor winceseter cserére.:-( Porszívó sem kapcsolt be múltkor, de Zsolti megbuherálta, most minden hatodikra beindul. Minden dolgot, félve kapcsolok be már...neaggyisten a mosógép, vagy a mosogató adja meg magát...légyszi, légyszi ne...(kopkop)

Kamasz lenyugvóban, csak néha fortyog..haladás, legalább ott, fiúk aranyosak, bár vészesen itt a  felvételi dátuma, legalábbis a központi írásbelié...
Mai biggyesztés: vargányából, gomba leves, és palacsinta.:-)


11 megjegyzés:

  1. o/ Jelentkezek, szerencsére neten keresztül sikerült, de jó 1,5 hónap reménytelen és visszajelzések nélküli keresgélés után. Remélem minél előbb sikerül neki is valami jó munkát találni!
    Kitartást kívánok nektek! Remélem minden lassan jobbá válik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Viki! Te kereskedelemben dolgozol nem? Hát ott is van ám munkakeresés:-(

      Törlés
    2. Most jelenleg egy gyógyközpontban vagyok kisegítő (fénymásolás,felszolgálás,a vendégek segítése meg ilyesféle lótifuti dolgok).

      Törlés
  2. Elhívhattál volna ebédre, imádom. Kitartást neked, de erőd az van, s ez jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jöhettél volna Druszám!:-) Jót beszélgettünk volna..
      erőm még van..ilyenkor gondol rá az ember milyen sok van tartalékba...

      Törlés
  3. Még olvasni is sok volt amit leírtál, kitartás Nektek, én hiszek abban, hogy amikor talán nem is várjuk és máról holnapra is megoldódhat minden, hinni kell benne :)! Olyan sok erőd van, biztos minden rendbe lesz, a karácsonyi hangulat is megjön majd :) ... A kicsi lány pedig gyógyuljon meg hamar! Ölellek szeretettel :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem így lesz Vivi! Van most valami kilátásba, munka terén...majd kialakul remélem. Érdekes egy év volt ez, és nagyon tanulságos!!!!!!
      Én is ölellek!!!!

      Törlés
  4. Az új év talán majd sok újat hoz, bízzunk benne! ((()))

    VálaszTörlés
  5. Szorítok, hogy minden jobb legyen, mert megérdemlitek! És tudod mit, Anikó, tudom, hog ynehéz, de jól bírod, látod elbírod ezt is :)

    VálaszTörlés
  6. Beviszik a gyereket a szülők betegen az oviban.....ahol kicsi van, ott már ez gondot jelent. Tavaly is azt éreztem, olyan mintha betegrendelésre járna be Kendus. Hazahozta a bacikat, Vinci már 5 hónaposan antibiotikumot kapott.......

    VálaszTörlés