2015. november 11., szerda

Hüpp, hüpp, hüpp...

Nem sikerült tegnap eltervezett reggeli sütésem.:-( Kifutottam az időből, nem kelt meg a tészta rendesen, és kicsi lett a túrós batyú, vagyis, persze nem kicsi, de nem is olyan lufis leveles.:-( Szomorú vagyok nagyon! Ez a legnagyobb félelmem, és beigazolódott! :-( Folyamatos minőséget kellene biztosítanom, erre tessék, lehet többet nem is rendelnek.:-((((
Holnaptól lesz akciós a Lidlbe egy jó kis dagasztó gép, gondoltam meglepem magam, jó befektetésnek tűnik, tűnne...de így?  Fel kell magam készíteni a kudarcokra is.
Persze ma egy nagyon finomnak ígérkező rákóczi túróst is sütöttem...azon is ideges vagyok, lehet nem ízlik..:-(
Ne ítélkezzetek felőlem, csak hangosan gondolkodom...egyedüli felület ez nekem.:-(


5 megjegyzés:

  1. Szia ! Ilyen mindenkivel előfordul, főleg ha nagyon szeretné, hogy jó legyen. És pont akkor nem, de máskor mindig sikerül. Van ilyen! Előfordul velem is. Én nagyon kitartó voltam kenyér sütés terén, egy évembe telt mire minden olyan lett mint a képeken amit láttam Limaránál. Én is beruháztam egy dagasztógépre,azaz kaptam ajándékba. Aminek nagyon hálás vagyok azóta is. Imádom nagyon. Pont 1- 1,5 kg kenyérhez való tésztával elbánik könnyedén, kb 5-10 perc alatt.Szép hólyagosra. Ami kézzel sokkal több időbe telne,és addig csinálok mást legalább kihasználom ezt az idő spórolást másra. Aztán formázás, és sütőbe vele mint egyébként szokás. Ha lehetőséged van rá , ne kapkodd el a vásárlást gyenge gépre nehogy megbánd. Én a Metróban vettem a gépem 1000 wattos Clactronic márkájú. Több fokozatú de dagasztani 1-2 -n szoktam. Minden része külön elmosható. ( de a jó tészta nem ragad bele így könnyen tisztítható az üst, bevallom nem szoktam minden dagasztás után, azaz minden nap elmosni)Nem olcsó 24-26ezer ft. De erős masszív gép. Én nagyon szeretem.Mi már csak itthon készült pékárut eszünk és tényleg jobb a gyerekek is imádják. Szerintem a megrendelőid is ezt fogják tapasztalni, biztosan, és sikered lesz! Én akikkel kóstoltattam rácsodálkoztak mennyivel jobb, mint a bolti. Fel a fejjel, sok sikert Anikó! Üdv:K.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia K.! :-) délután már sikerült jót sütnöm, boldog voltam. Örülök , hogy írtál!:-)

      Törlés
  2. Szia Aniko nem semmi amit ma legyártottál,a reggeli adagot is elfogadnám nagyon szorgalmas vagy. Legyen pihentető éjszakád,mert megérdemled.

    VálaszTörlés
  3. Jó lesz ez:) Nagyon szépek a kiflik!

    VálaszTörlés