2015. november 9., hétfő

Kicsivel jobb..

Jobb...kicsivel...mint tegnap este!
Nem is tudom, ma lenne az a nap, mikor semmit sem kellene csinálnom, de persze nem így lesz. Nem sorolom, mit kell csinálnom, mindenki képzeletére bízom.
Még kémiát is kell tanulnom és törit, meg angolt is.
Csenge még mindig nincs tökéletes állapotban. :-( De olyan aranyosak voltak reggel az oviban, úgy örültek egymásnak. Arra gondoltam, hogy van egy aranyos barátnője, meg egy kisfiú akivel együtt szoktak be tavaly, erős kötelék van közöttük. Na most ennek a kisfiúnak lesz a szülinapja, jövőhét végén, egy játszó házban. Nincs ezzel semmi baj, hiszen 20 gyereknek tényleg jobb megoldás. Csenge már múltkor is mondta, hogy szeretne ő is szülinapi bulit. Hát igen, de én ilyen banzájt nem nagyon szeretnék tartani. És arra gondoltam, hogy meghívnám péntek délután a két kis barátját, meg plusz lehet, hogy egy nagycsoportos kislányt, azzal is sokat játszanak. Így lenne buli is, meg nem is lenne olyan megterhelő.:-) Pont egy hónap múlva lesz öt éves a mi kis drágánk.:-)

Megyek bedagasztok kenyeret, meg lehet kalácsot sütök, foszlósat...



4 megjegyzés:

  1. Flórának sem volt még szülinapi nagy bulija, mindig csak családos. Leilának tartottunk játszóházast is ( 7 é volt akkor ) , de közösen az unokatesójával, úgy sem volt olcsó. A péntek délutáni együtt játszások pont elegendőek egy ennyi idős gyereknek szerintem

    VálaszTörlés
  2. Mi sem tartottunk még barátnős szülinapot.Egy hónapja volt az ötödik,akkor rákérdezett,hogy neki nem lesz buli?Mivel szerintem is korai,így megbeszéltük,hogy idén még a mamát,unokatesókat hívjuk,és jövőre tartunk egy "nagyot".Vannak anyukák,akik már tavaly is rendeztek az akkor négyéves kisgyerekeknek,több-kevesebb sikerrel.
    Nekünk ráadásul sok pajtás van az utcában,baráti körben,akikkel gyakran játszik együtt,meg az oviban is van vagy 4.Én ennyi kisgyereket nem tudok lekötni,felügyelni.Úgyhogy mivel jövőre utolsó éves az oviban tartunk egy emlékezeteset.Azt terveztük,hogy hívunk egy bábszínészt,vagy varázslót,és ha jó az idő kimegyünk a közeli parkba számháborúzni,piknikezni.Mivel a gyerekek az ilyen bulikon az étellel kevésbé törődnek,azt ki lehet hozni idehaza kis pénzből is,így jóval olcsóbb és különlegesebb lehet így,mint egy játszóházban.

    Az előző posztodhoz:megértelek,mert néha én is nehezen veszem tudomásul a változásokat.Ugyanakkor pedig van amit könnyen,lazán veszek.Attól függ milyen lelkiállapotban találnak a dolgok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon jó ötlet, ha hely van hozzá, meg jó idő!:-)
      Olyan jó, hogy írtál!!! Régen olvastalak...

      Törlés