2015. november 14., szombat

Nyugis...közben meg...

Ma nem sütök másnak....mégis rajtam a kötény, fahéj illat lengi be a lakást, azóta már annak morzsái vannak, most csoki illat lengi be. De ezt, szigorúan holnap lehet megkezdeni. Csokis tésztája, olyan brownie féle, csak kevesebb étcsokival van, főzött krémes krém és tejszínhab a tetején..Ezzel Zsoltinak szeretnék kedveskedni, mert olyan kis lelkesen viszi a csomagokat hétköznap.;-)

Annyira szeretek sütni, hogy remegve várok minden rendelést annyira örülök neki. De nem nagyüzemben csinálni, hanem így "Anikósan", mennyire jó érzés, hogy belevágtam.

Közben jól telik a hétvége...éppen Bence a városban (csajozik:-), Dávid patakon bandázik, Zsolti most ment pecázni, délelőtt dolgozni volt, most kikapcsol, Mesi ment a szerelméhez, ma ott alszik, hiányoznak, hogy nem itt, de így van ez jól. Csenge már rommá tette egy párszor a lakást, de eljátszik..én mindgyárt befejezem a sütit, és pihenek, ez a hétvége csuda jó, hogy nem kell feszülten tanulom, jövőhét, picit lazább lesz, ebből a szempontból..

A szívem azért szomorú, ami a világban történik...:-(

Mai kenyérkénk :-)

4 megjegyzés:

  1. Jó olvasni, hogy megtaláltad a sütésben magad. S igen,merni kell dolgokba belevágni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez azért is jó, mert nem marad ránk a süti. Elpusztítjuk..:-)
      Tényleg most ez az utam..de érik egy bejegyzés ennek megéléséről...

      Törlés
  2. Anikó, olvasva a soraid, olyan jó érzés volt :) - ahogy írod, hogy öröm van a munkádban... szóval az olyan jó..... Annyira de annyira jó lenne, hogyha bejönne ez Neked (hosszútávon), olyan "pozitív példaként" is.... hogy sikerülhet....érted! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira szeretném...de tudom még sok sok munka és azért tele vagyok sokszor bizonytalansággal...

      Törlés