2015. november 21., szombat

Tádám..:-)

Fél óra múlva megyünk szülinapi buliba Csengével, juhéjj..:-) Amúgy tényleg, mert olyan jó nézni az izgatottságát! :-) Ma három kiló pogit sütöttem, szerintem finom lett, és hatlapos is tegnap, remélem az is ízlik majd annak, aki elvitte.:-)
És Zita segítségével, plakát is készült, nagyon köszönöm itt is.
De bevallom,nagyon fáradt vagyok, holnap csak nézni szeretnék ki a fejemből. Megfőztem egy hatalmas adag töltött káposztát!:-)

Nézzétek:

10 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Ügyes vagy! A plakátod pedig nagyon szép! Holnap pihenjél kicsit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Drága Éva! Pihenek...olyan "anikósan" ;-)

      Törlés
  2. Szép lett a plakát, csaj győzd majd sütni a megrendeléseket. Így legyen.

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de gyönyörű a plakát! Biztos nagyon sok megrendelésed lesz. (Főleg úgy, hogy karácsonykor zserbó, bejgli mindenképp kell, de az emberek többségének nagy macera ezek elkészítése.) Készítsd fel a családodat, hogy idén valószínűleg kevesebb időd lesz a ti karácsonyotokra.
    Hajrá, hajrá !!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :-) A családom, is kapja a megszokott sütiket! :-) Hiszen ők az elsők nekem! <3

      Törlés
  4. Anikó!
    Szorítok Neked, hogy úgy sikerüljenek a dolgaid ahogy szeretnéd! Ügyes vagy nagyon, és gratula Zitának is a jólsikerült plakáthoz! A sok fáradozásod beérik! Stram, erős nő vagy!

    VálaszTörlés
  5. Anikó, kedves, a hatlapos mögött véletlenül benne maradt egy "t" betű.... Nem zavaró, a jobbítás hangján mondom. Sok sikert a vállalásodhoz. Sajnos, tőlem 300 km-re vagy, nem tudom kipróbálni a bejglidet...
    Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Gabi, tudom, hogy benne maradt, majd javítjuk, csak kicsit bonyolult nekem, aki megtudná csinálni, nagyon elfoglalt.:-) Örülök, annak is, ha itt vagy, és köszönöm! :-)

      Törlés