2015. november 3., kedd

tudom, tudom..

Akkor is leülök, öt percre.
Most jöttem meg, a nagy bevásárlásról. El kellene pakolni....milyen jó is mikor a gyerekek kipakolnak...most mégis jó a csönd.
Feszült vagyok (mikor nem?), ma két dolgozat, főznöm kell, holnapra is, mert dolgozom, ahova nincs kedvem menni, de pénzt kapok érte és végül is ez is valami.
Feszített a tempó, nézem az órát folyamatosan, ez csak hétvégén szűnik meg egy kicsit...ez frusztráló..nem tudom beosztani az időmet, hogy kényelmesen, minden meglegyen.
Ma ott alszik Csenge az oviban. Miért nem szeretnek a gyerekek az oviban aludni????? Ilyenkor nagyon nehezen megy az oviba. Pedig ma fényképezés is lesz.

Tanulni sem tudok, talán este lehetne kilenc után, de nekem az nem nagyon megy, fáradt vagyok.
Tudom, tudom, nem dől össze a világ, ha nem jól sikerül egy-egy doga...de nekem összedől, én olyan maximalista vagyok, magammal szemben, nekem mindenhol meg kell felelnem és jól kell megfelelnem. És ha nem, na akkor...rosszul érzem magam. Családom persze: úgyis megírod, mert mindig megíród jól...Persze, de ahhoz tanulni kellene rendesen. Úgyis van mindig tiszta ruha, ebéd, kenyér, süti, viszonylag rend és viszonylag tele hűtő...persze, de azt megcsinálja valaki, nem csak úgy ott van.
Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam, megyek, felrakom az ebédet, rakott karfiol és próbálom a reggeli romhalmazt elpakolni, meg a sok szatyorból kipakolni, meg majd egy órácskát tanulok is suli előtt...
Tudom, tudom, hálás is vagyok, hogy van ki után pakolnom, van kire főznöm, sütnöm, van miért tanulnom,  van mit kipakolni a szatyrokból..

4 megjegyzés:

  1. Úgy látszik, hogy ma ez egy ilyen kesergős nap, de aki ilyen gyönyörű kenyereket tud sütni, annak nincs oka kesergésre. Minden jót Anikó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ma is ilyen nap van, erős migrénnel..

      Törlés
  2. Ha helyetted pihenek, akkor az jó lesz neked??? ;-D Nálunk most van őszi szünet. Hát én úgy kivettem Nagyfiúval, hogy csak na! Csak olyasmit csinálunk, amihez kedvünk van. Én zoknit kötök, ő olvas és tévézik. Meg falat másztunk és megyünk kirándulni. Pedig ablakot kellene pucolni, de ködben kinek van kedve arra.? Vasalni is kellene. Na jó, az ma meglesz. És takarítani is kellene. Nah, az tuti nem lesz meg, csak valami apró heti rendszeres. De olyan jó amúgy meg egy csomó hánykolódó, elintéznivalót elrendezni. Már ez is valami. DE a takarítás!! Annyira utálom, hogy azon gondolkodom, felveszem azt az aranyos magyar hölgyet, aki nemrég jött ki a férje után. Németül nem tud, nekem meg nagy segítség lenne, az a heti 1-2 óra. Legalább megcsinálná valaki és élvezném a készet. :-)) Én meg cserébe sütök valamit. :-)) DE mit szól anyósom??? Hát arra még kíváncsi leszek.
    És igenis! Tessék itt panaszkodni, attól megnyugszik az ember és ahogy mondani szoktam: a megosztott bánat, fele bánat. Az öröm meg ugye dupla! :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy!!!! Hiányoztál!(())
      Ma azt csináltam eddig amit utálsz, erős migrénnel..:-((( Ma tripla nyavalygásom van.:-(
      Nektek nagyon jó pihenést!

      Törlés