2015. november 10., kedd

tudtam én...

Tudtam hol fog ki majd rajtam, ez az egész ötletem! A marketing résznél és az árak kikalkulálásánál..:-(
De harcolok, bár néha nagyon fárasztó. Tegnap szenvedtem egész nap, nem tudtam igazából, hogy jól vagyok, vagy nem...inkább a nem felé húztam, tanultam (tök sok idő elmegy vele), majd délután elkezdtem sütni. És akkor olyan jól lettem. Közben tanultam valamit megint, és ez nem az alkán elemek égése volt, hanem, hogy a kelt tésztához idő kell.:-) Azt nem lehet ripsz ropsz, és ha van idő, akkor gyönyörű lesz a kifli és a zsömle is.:-) Remélem ízlik majd annak aki megeszi..na ez is a nagy kérdés nálam. mert a család eltüntet mindent, de másnak sütni? Olyan fura....

Jaj, megyek már, mert kimostam a törölközőket (nem tudom, de vagyunk, hatan-heten, és tizenkettő törölköző van elől...de olyan finom langyos szél fúj, hamar megszárad (egy száritógép hmmmmm)
És még valamit főznöm is kell, meg ma kémia doga..:-(((( És a lakás is...és az idő, csak szalad....

De örülök, minden új olvasónak! Szeretettel látlak benneteket! :-)

5 megjegyzés:

  1. Esetleg menj kémkedni a konkurenciához. :)
    Nem tudom Szentendrén van -e, de szombatonként a Bogdányi termelői piacon árul a Timi sütiműhelye. Kirándulással egybekötött kémkedés, tapasztalat gyűjtés
    árakról, kínálatról, keresletről. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt teszem kémkedek...de olyan hihetetlen árakban dolgoznak. Én valahogy szeretném azt elérni, hogy vegyenek, olyanok is, mint mi vagyunk! :-)

      Törlés
    2. Üdv Anikó,ne rágodj ategnapi sütéshez akartam irni,hogy milyen szerecsés a családod ,hogy mindig friss házit kap aki süt az tudja,külömböző okok miatt sosem egyforma.Azért ide irom mert nem szeretem a facebookot.Bocs a tegezésért de igy BARÁTIBB.

      Törlés
    3. Örülök, hogy barátibban beszélgetünk! :-) Család szerencsés, de már morognak, hogy kevés amit sütök! :-D

      Törlés
  2. Igen alájuk kell menni árban. Szerintem először pici nyereséggel, aztán lehet lassan emlegetni. Kiszámolod mennyi a nyersanyag plusz energia kb. más mennyiért adja aztán valami arany középút. Lehet pl. ingyenes házhozszállítási akció. :)

    VálaszTörlés