2015. november 4., szerda

Végre..

Mikor már kezdem rózsaszínűen látni az életet! :-) Kezd múlni, a tegnap este óta tartó migrénem.
Már szerda van, hamarabb jöttem a munkából, mert hamarabb mentem, de valami borzasztó migrénnel dolgozni, szédültem, émelyegtem, volt, hogy nem láttam, de ez már a múlt, mint a tegnapi suli nap is. Megírtam a vers elemzéses fogalmazást. Nem lett tökéletes, mégis...örültem, hogy ennyire meg tudtam írni. Biosz nem volt nehéz, még úgy sem, hogy elfelejtettem az egyik anyag részt átnézni, naná, hogy a fele az volt.:-)
És ma Zsolti munka társa kért fél kiló kenyeret, és négy zsömlét, már kel, meg magunknak is gyúrtam be. És pizza tésztát is vacsira, éhes lesz a banda az tuti:-) Még semmi külső jelentkező, de nem adom fel...nem én, amíg örömmel tölt el, elővenni a kenyér dagasztó tálamat, és érezni a langyos víz elegyét a liszttel...addig nem! :-)

Csenge köhög. Ha fekszi akkor nagyon is, de amúgy nem. Ma szólt az óvónéni is, de nem rosszidulatból, mert én szóltam, hogy figyeljék, és szóljanak, ha nagyon köhög megyek érte. Meglátom mi lesz majd az éjjel...

Na megyek..még teregetek, ágyneműt húzok, ha már ilyen jól lettem. Aztán este törit tanulok, meg angolt is kell...(jaj)

6 megjegyzés:

  1. Drága Anikó!

    Nagyon örülök és szurkolok az új vállalkozásodnak. De egy hét alatt ne várj csodát! Ne legyél türelmetlen! Még egy hónap is kevés, hogy kiforrja magát.
    Csengének pedig nagyanyáink köhögés elleni csodaszerét ajánlom: disznózsíros dunsztkötés a mellkasra éjszakára. :) Nekünk használt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, nem leszek türelmetlen, csak néha jó, itt "hangosan" kibeszélnem magamból.:-)
      Tényleg a zsír! Be is kentem ma már, jó, hogy eszembe juttattad, köszönöm!!!

      Törlés
  2. Anikó, a plakát jó. Készíts a FB-n egy külön oldalt a vállalkozásodnak, oda töltsd fel mindig, de tényleg mindig a képeket. Mesi biztosan segít ebben A plakátot, vagy az új oldaladat napjában akár tobbszor is oszd meg és kérd erre az ismeroseidet is. Ido kell hozzá, de be fog indulni. Ahhoz viszont kell az elején ez az aktív marketing.
    Írtad, hogy kellene szórólap. Szerintem anélkül is megy, max pár plakátot nyomtathatnátok ki, azokat kitehetnéd pár helyre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is az aktív marketing híve vagyok! Van egy zárt csoport, de nem tudom, legyen e nyilt? Szerintem a zárt jobban átlátható! Tele van már kedves blogolvasóval. Már van aki kér, egy konkrét kérés is van már, de még azt látom várakozás van...Nem baj, én ebben most hiszek, nem nagyban, csak olyan kicsi anikósban gondolkodom..:-)

      Törlés
  3. Jelolj be a facebookon. Nekem is van par ismerosom szentendren, majd megosztjuk az oldalad.

    VálaszTörlés