2016. február 18., csütörtök

Paff...

...utálok a nyűgömről beszélni, meg írni is (tudom, tudom, nem úgy tűnik), de ma a tegnapi salalallla érzés után (persze szigorúan a migrén után) ma, úgy érzem magam, mint akin átment az út henger, közben felcsavart volna, és a szakadékba hajítottak volna, azért a többesszám, mert egy ember nem bírna el. (hehe)
Egy órája nézem a matekot..bűvölöm...logaritmusos egyenletek. Jó oké, nem olyan nehéz, mintha még egyszer ilyen nehéz lenne...DE, most inkább sütnék, legszívesebben fánkot sütnék, de azt majd holnap, nagyon hajlok arra, nem viszem a legkisebbünket oviba holnap. És akkor lehetne együtt sütni, legkisebb meg hogy örülne..de ma is AKAROK sütni..:-) Lehet kakaós fonott kalács lesz ma...kenyér már pihengél..
Milánói félét csinálok..vagy húsos tésztát csináljak tejfölösen?? Na majd kiderül, ha kimegyek mindgyárt a konyhába.:-)
Majd matekozok még délután, amúgy tiszta szerencse, hogy az első órában írjuk, mert végig stresszelne vele a pad társam..:-D

Hol az a kandalló, előtte egy kényelmes kanapé, puha meleg takaróval??? Szóljon aki látta...;-)

2 megjegyzés:

  1. Hagyjál nekem is helyet a kandalló előtt! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van bőven hely, finom tea, kávé, apró kis linzer...halk zene, vagy csönd, csak a tűz ropogása, kicsit füstös illat...egy jó könyv, vagy szunyókálhatunk..:-))))

      Törlés