2016. június 10., péntek

Jó ez így...:-)

Köszönöm a biztatásotokat! Nagyon sokat jelent nekem!
Bármennyire úgy tűnik, lazán megkaptam a négyeseket ötösöket, nem így van. Tegnap láttam mit küzdenek a többiek a kettesekért. Jó, én egész évben hajtottam, és ezért vannak a jobb jegyek, de azért éreztem a feszültséget ez ügyben az osztálytársaimmal szemben. Mellettem egy maximalista nő ül. Na szegényt, őt ki is nézik emiatt... Én már elfogadtam őt, már nem feszélyez a dolgozat előtti hajrá, hiszen én is már eléggé drukkos vagyok.:-)
Nagyon örülök, hogy javítottam a félévhez képest, sőt a tavalyi évvégéhez is. Mert az angol és a matek hármast kijavítottam.:-) Magyarból tavaly ötös voltam, de az a tanár nem tudás szerint osztályzott, ez kőkeményen.:-) És félévi irodalom hármast is kijavítottam négyesre.:-)
És nem dőlhetek hátra, mert akárhogy is vért izzadok az angollal, ha le szeretnék belőle érettségizni jövőre, tanulnom kell kő keményen nyáron is. Idén sokkal nehezebb volt a tanév, jövőre még nehezebb lesz.

És ma ment utoljára Csenge középsősként az oviba.:-) Délután jön a barátnője játszani hozzánk, palacsinta parti lesz. És hétfőre szerválnom kell bébiszittert, mert még suli a nagyoknak, nekem meg munka.:-((( Szerintem anyósom lesz a szerencsés...

Na megyek, a dolgomra...;-)

2 megjegyzés: