2016. december 3., szombat

Félelmetes volt.

Félelmetes mikor méred a lázát és kiveszed a hőmérőt ami 40 fokot mutat,  többször meredten nézed és nem hiszed el ez van. :( így volt tegnap,  pont így. :( És csak néztem a lázpiros arcát,  aki hagyja a hűsítő vizes kendőt a fején... És néz rád kérek szemmel,  mindent megtennék, hogy meggyógyuljon hamar.
Háromszor volt ilyen magas lázhullám Csengének,  ma is lázasan kelt,  de ma az erős torokfájás mellé orrfolyás is van. :(
Olyan rossz mikor ilyen kis betegek a gyerekek... 

6 megjegyzés:

  1. Jaj! :-(
    Mielőbbi gyógyulást kívánok Csengének!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, gyors jobbulást! Nálunk is volt egyszer, hogy három napig Kristófnak 40 fok körüli láza volt, de aztán hirtelen sokkal jobban lett. Kívánom, hogy Csenge kisasszony is gyorsan meggyógyuljon!

    VálaszTörlés
  3. Ennél már az a rosszabb, amikor a karjaidba ájul a láztól. Én azóta 38 fok felett mindig hűtőfürdőbe vagy vizes lepedőkbe pakoltam a fiaimat, biztos, ami biztos. Nem kellemes, de báboztam nekik, stb. S tudod, amikor a kisebb volt lázas, s a nagy látva, hogy priznicelem hozta a bábokat, az mély élmény volt. Kicsit most is könnybe lábadt a szemem. Jobbulást Csengének.

    VálaszTörlés
  4. Jujjj, szegény kicsi Csenge! Gyógyuljon meg gyorsan! Nálunk is többször volt nagyon magas láza Tomának (meg Máténak is), de egyszer volt ilyen még 2 éves kora körül Legkisebbünknek, hogy 40 fokot ütött meg a hőmérő, de azt stabilan tartotta, nem vitte le semmi (hűtőfürdő sem), majdnem kórház lett a vége... Végül a Cataflam cseppek hatottak, csak azért írom le, mert ami addig simán levitte, az akkor nem, azóta mindig van nálunk itthon Cataflam. Tudom, ez annyira rossz ilyenkor, remélem hamarosan jobban lesz Csenge!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm nektek, jobban van délutánra már legalább nem lázas Csenge!

    VálaszTörlés
  6. Mi is egyszer rohantunk az ügyeletre 40 fokig mértük, félrebeszélt....jaj jobb erre nem is emlékezni. :( Az enyém vagy nem beteg vagy hirtelen lázas volt mindig és alig tudtuk lenyomni, nagyon rossz volt. Nekünk is a cataflam használt olykor, de nagyon rossz volt, most már kinőttük. Jobbulást, sose legyen többet ilyen nektek se!

    VálaszTörlés