2016. december 17., szombat

Játszunk! :)

Azon gondolkoztam a napokban, mi lenne ha játszanak megint, a gondolat szárnyaló szabadságán...

Mi lenne az a dolog aminek a legjobban örülnél karácsonykor?  Lehet tárgy,  lehet megfoghatatlan dolog is.  Nem számít semmi,  nincs lehetetlen...
Kezdem én!
Nem könnyű különben... Hirtelen olyan sok minden eszembe jutott,  meg aztán semmi,  mert úgy érzem mindenem megvan,  ami kell..
Mégis, ha mondanom kellene valamit,  egy hét Zsoltival,  valami sok élmény szerzős pihenést szeretnék a legjobban... :)

És te? 

27 megjegyzés:

  1. Ha tárgyi kívánság, akkor egy külső házszigetelést. Egészség, együttlét.

    VálaszTörlés
  2. Egy hetes tartózkodás egy erdei házban, teljes kiszolgálással. Kirándulásokkal, szóval teljes elvonulás.

    VálaszTörlés
  3. Ezek az egy hetek nagyon vonzók, de én meg az én párommal mennék. :-)

    VálaszTörlés
  4. Egy tölcsér, amivel tudást tölthetek a gyerek fejekbe, hogy kevesebbet kelljen a könyvek felett ücsörögni és többet tudjanak játszani, együtt lenni, több idejük legyen az életben ÉLNI.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is nagyon jó kívánság, de ha magadnak kérnél valamit Tami?

      Törlés
    2. Talán egy utazás Toscanába. Olyan régóta vágyom már rá. :)

      Törlés
    3. Látod, van azért mit kérni... :)

      Törlés
  5. Magamnak azt kivánom, hogy végre készüljön el az emeleti második wc-nk :)) Nem is lenne nagy dolog, minden megvan hozzá, csak szólni kéne a mesternek, hogy vegyen minket sorra. De amikor belegondolok, hogy mennyi por, pakolás, akkor inkább nem sürgetem :)
    Ha lehet még egyet kivánni, akkor nektek szeretném, azt az egy hét elutazást a párotokkal. Nálunk már nagyok a gyerekek, félig-meddig kirepültek,unokánk még nincs, igy visszakaptuk a régi életünket. Igy utazhatunk kedvünkre :))) Mert ha őszinték akarunk lenni, és legyünk azok, azért egy családi nyaralás, nem olyan, mintha kettesben vagyunk. Még akkor sem, ha teljes ellátást kapunk. Egy anyukának sok feladata van, és akkor az már neki nem pihenés, meg kikapcsolódás. Ha ketten megyünk, tényleg el tudja magát engedni az ember, valami otthon maradt?, sebaj, elleszünk néküle, vagy kreativan megoldjuk.

    Nagyon régen, voltunk kettesben SZOT-üdülőben, a gyerekek ovisok voltak, az anyukámék bevállalták őket. 2 hétre mentünk ( bizony régen ennyi volt a nyaralás, vagyis ez éppen telelés volt a Mátrában ) Már a második napon hiányoztak a kicsik. Nagyon szép és érdekes helyeken jártunk, és mindig ők voltak az eszünkbe, hogy ezt nekik is látni kell. Mivel nagy volt a szobánk, elintéztük, hogy a második hétre ők is eljöhessenek. Igy lett tökéletes az a pihenés. Huszonévig csak velük mentünk utána mindefelé.

    Kicsit hosszú lett, de talán nem baj :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most úgy itthagynam a gyerekeket, mint a sicc, Andi! :)

      Törlés
    2. Megértelek Anikó :)) Jövőre nem lehetne olyat, hogy Zsolti többször eljőjjön hétközben szabira? Tudom, az nem elutazás, de lenne egy kis saját, ellopott napotok, csak ketten.

      Törlés
  6. Én az apukámat, és a nagymamámat szeretném visszahozni evilágra...((
    Kata

    VálaszTörlés
  7. Semmi mást Drága Anikó, csak egészséget, fájdalommentes napokat MINDENKINEK!♥

    VálaszTörlés
  8. Szeretném visszakapni a jókedvemet, az örömömet és a vidám életszemléletemet. Ha ezek meglennének, minden más aztán jönne magától.

    VálaszTörlés
  9. Hát, bocsi, kicsit megkésve... mentségem egy betegség... Mit is... Láthassam az anyukám arcát, aki újra makk egészséges, nem fáj semmije... hogy a dédimama újra velünk legyen... s, hogy meg tudjunk élni egyik hónaptól a másikig. (és, hogy téged, és még pár kedves blogost olvashassalak sokáig, ne zárjanak be sorra. :-) ) Ne legyen szegénység, betegség a világon. Lehet kicsit nagyravágyó vagyok!?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem késtél el, pont jókor írtál! :)
      Kívánnám, minden így legyen amit szeretnél!!! :)

      Törlés
  10. Én is kívánhatok még? Egy igazi karácsonyi csodát kívánok. Amitől másnap egy új, jobb világban ébrednénk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánhatsz persze, ez tényleg egy csoda lenne... :(

      Törlés
  11. En azt kivanom h mindenkit vegyenek korbe olyan emberek akik oszinten szeretik. Magamnak van egy titkos kivansagom ha az egyszer teljesulne teljes lenne az eletem. :)

    VálaszTörlés