2016. december 13., kedd

Megélni a pillanatot!?

Milyen hülye vagyok..sokszor! Tisztában vagyok vele, hogy amúgy minden megoldódik általában és milyen jó nekem most. (na jó picit lehetne jobb, de most ebbe nem megyek bele)
Mégis szinte pattanásig feszült vagyok, hajtom csak az időt, mindent úgy csinálok, hogy gyorsan, gyorsan legyek már túl rajta, mindennel így vagyok, közben meg abban a pillanatban tudom, hogy olyan hülyeség, hogy meg kéne élni a pillanatot, még az olyan kicsit is, hogy felhúzom a csizmámat, a sapka is jó meleg, és végre kényelmes, és tetszik is...és hogy a kenyeret sütöm, és hogy bár még csak az apróságokat vettem meg karácsonyra, de megvettem.
Apropó ajándék...Nekem furi..de ez van, hogy meg KELL ajándékozni az óvónéniket is( kedves figyelmeztető telefont kaptam tegnap ez ügyben), jó persze szívesen teszem ezt, meg a suliban is húztak...akkor már ahova járok dolgozni, oda is vettem kis apróságot, ugye az is több hely. meg ott született a kisbaba most, oda vettem egy rugit, de csak illik valamit vinni, meg örömmel viszem. :-)
És ez még csak az ismerősök, hol van a család...de az is meg lesz, hiszen van még ezen kívül 10 nap...juhéjj...nem sok! :-( Mert örömet okozni jó...
Minden esetre egy hét múlva már kicsit nyugisabb lesz remélem az élet..

9 megjegyzés:

  1. Nálunk nem kellett soha megajándékozni az óvónéniket és azt is furcsának tartom, hogy a tanárokat megajándékozzuk( az op-ből) mert 1./ értelmes olgot úgy sem veszünk, giccset meg minek? 2./ a tnaárok kapnak évnyitókor, évzárókor, pedagógus napon, névnapon. A karácsony családi ünnepszóval szerintem pont elég egy üdvözlőlap a gyerekek aláírásával és kész, de a háromból egy osztályban ragaszkodnak hozzá a szülők. Nem vagyok irígy, csak épp gazdag sem és én sem kapok karácsonykor az ügyfelektől semmit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. biztos fognak örülni 24db mütyürnek..;-))))
      Én kaptam tavaly ezt azt, örültem neki, csak ekkora nagycsaládban sokszor elég erre figyelni, nem még ennyi felé..

      Törlés
  2. Nekem is furi. Nálunk nincs ilyen a suliban. :/ SZerencsére.

    VálaszTörlés
  3. Azt a pillanatot nehéz megélni amin túl akarunk lenni. Le a kalappal előtted, hogy részt veszel közösségi dolgokban! Nehéz.

    VálaszTörlés
  4. Nálunk nincs külön tanár ajándékozás karácsonykor (vagy csak én nem tudok róla :D ) viszont mindig húzunk nevet, amiben az ofő is benne van. Tény, hogy nem egyszerű, de emlékszem annak idején az én koromban is volt ilyen és olyan jó volt kapni és adni is persze valami apróságot. Most az FB-on van egy kis csapatunk, 20 csaj és ez már a második év, hogy van karácsonyi ajándékozás, éppen tegnap adtam fel az én meglepetésem és olyan jó várni, hogy vajon ki fog engem meglepni :)

    VálaszTörlés