2017. március 30., csütörtök

furcsa 2.

Furcsa kettő!
Ha nem olvasna ennyi ember aki, semennyire nem ismer, és félek, hogy mást von le a dolgokból mint ami valójában van, leírnám..de így nem írom.
Furcsa, tegnap a lökött macska leverte a tévét, le sem esett csak ledőlt, de betört a széle, és a fél képernyő elfekedett . Ideges lettem e? Nem! Furcsa igaz. Talán Mesi ha nem jön keresni a papírokat, nem is érdekel. Persze ez így nem teljesen igaz. Mert próbáltam hívogatni ezt azt, persze semmit nem tudtam elintézni. Minek vettünk rá 10500 ft-os biztosítást? Fogalmam sincs. Amúgy jó is, ha nincs tévé, meg rossz. Jó mert több idő van másra, rossz mert kínos a csend. És az egészben a legrosszabb, nem is az, hogy elromlott,hanem a megcsináltatása, annak a tor túráját nem hiányzik.

Macska meg amúgy is hülye mostanában, szerintem tüzelni készül, nagyon kerülgeti, egy macska de attól félek, ez a tesója. El kell őt is vinni ivartalanítani. Közben meg itt van az anyja, meg két tesója, de ők félnek az emberektől. Szerintem megint lesznek kiscicái az anyuka cicának. Ivartalanítás 15000ft. Meg a tévé is..meg mindig van valami...meg sokba kerül az élelmiszer.
Ahogy vége a sulimnak kellene valami munka nekem, mert ez kevés anyagilag. Mennyivel könnyebb lenne ha Csengét rá tudnám bízni a nagyszülőkre néha. Persze így ez nem igaz, mert mindig mondja anyósom, hogy szóljak..ha meg szólok, egy vigyázás után csak azt hallom mennyire fáradt...Megértem én, nem fiatalok.
Ezek vannak....Csenge itthon, én meg nemsokára főzök, kicsit tanulok is. Meg a szokásos...
Szokásos????

1 megjegyzés:

  1. Hú a tv tényleg gáz, ha szereted ha nem, a lökött kis macseknak meg vehetsz fogigátlót is, ha nem akarsz rögtön sokat költeni az ivartalantásra, heti egyszer kell adni neki és működik. Remélem rendeződnek ezek a dolgok is és lesz munkád is, olyan neked való:)

    VálaszTörlés