2017. március 27., hétfő

Szuperek vagytok! :-)

Köszönöm szépen a sok visszajelzést, erőt! Nekem kell ez néha, olyan jó érzés!

Mindig tanulok magamról valamit. Hétvégén, főleg szombaton nagyon jól éreztem magam, kirándulni voltunk. Meg is osztottam pár képet a fb-on  és akkor rájöttem megint, milyen tökéletesek a képek, olyan őszinték is. Ott vagyok én, puszilom azt akit 22 éve mindennap megpuszilok. Ott van mosolygósan három gyermekem, a negyedik azért nem, mert most ő volt az aki nem volt kíváncsi kamaszan a családra, inkább pályát épített. Nem akadtam ki annyira, mert tudom, lesz ez másképp is majd. Szóval ott van egy család, mindenféle jó és rossz dologgal, de EGYÜTT! és itt ez a lényeg, lehet nekem puffogásom ezért, azért, de akkor is együtt vagyunk. És ez JÓ! És általában minden megoldódik, de hajlamos vagyok ezt az elején nem elhinni. Ez kisebb dolgokban is így van, és a nagyobb dolgokban is.
Azért kamasz nevelés közben hajlamos az ember nem túl rózsásan nézni a helyzetét. Mert az odamorgás, a daffke ellenállás, ott van melletted, de csináljak úgy mintha láthatatlan lennék, nézzem el a rossz jegyeket, és folyamatosan nyugodt legyek, nem egyszerű. És ezt két és félszeresen érzem. Mert Mesi már csak fél...így lehet tudni, vége lesz, csak évek kérdése...:-)

Igazatok van, a suli miatt is izgulok. Egy hónap múlva lesz kb érettségi, és néha azt érzem semmit nem tudok. Főleg angol és matek...ma megint meg kellene tanulnom angolból 11 kérdést válasszal. És persze zúg a fejem, mert érzem a jó időt, csak múljon el...ne legyen migrén, kevés az esély erre...

De nem panaszként írtam. Minden dolog előrébb visz, ez is. És azért tisztában vagyok azzal , hogy jó nekem.
És azért is jó nekem, mert ti vagytok, itt vagytok, és mindig erőt adtok, mikor szükségem van rá!
KÖSZÖNÖM!

2 megjegyzés:

  1. Újra csak ezt tudom írni: fantasztikus erő van benned,és annyi mindent véghezviszel!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyosak a képek és nem kérdés, hogy nehéz neked a tanulás miatt, de van szupereőd, szóval menni fog minden!

    VálaszTörlés