2017. március 29., szerda

Furcsa

Milyen furcsa vagyok magamnak is mostanában. Néha teljesen borúsan látom a dolgokat, néha meg helyén van minden. egy nap többször is van ilyen állapot. Ez a furcsa. Meg furcsa az is, hogy mennyien vagytok még mindig kíváncsiak a zagyva írásomra.:-)

Szóval éppen minden rendben. Ma rózsaszínen látom az életet, mert tökéletesen elmúlt a fejfájásom. Voltam boltban, főztem rakott zöldbabot. Mostam, és tanultam angolt is Összeraktam az öt tantárgyból a tanulnivalót, jó így látni egyben.:-) Langyos meleg szél fúj, mezítláb mentem a meleg kövön, frenetikus érzés volt! :-)
Ma kérdezték tőlem, hogy haragszom e, hogy nem írtam rá? Nem, csak kicsit el voltam keseredve, hogy mindig én nyomulok, néha azt hiszem, már zavaró lehet ez. Nekem meg jólesne, ha néha megkérdeznék, jól vagyok??
Tudom mi a bajom nekem, úgy beszélgetnék a semmiről. Nosztalgikusan emlékszem vissza arra az időre mikor anyukám jött hozzánk, és már fájt a szám, de még mindig volt miről beszélgetni. Meg, meg...Zsolti nem egy pletyizős fajta. Kamaszak meg mégannyira nem.;-) Mesi meg már mással pletyizik, Csengének meg be nem áll ugyan a szája, de ugye..:-) Na majd lesz ez másképp is...

2 megjegyzés:

  1. Szegénykém!túl gyakoriak ezek a migrénes rohamok. Nem tudom, hogy mitől alakult ki nálad, de nem oké. 17 évesen gerincvízvétel után nem lett volna szabad felülnöm, amit senki nem mondott. 1 hétig nem tudtam magamról a migréntől. Ami nekem bevált, az a 1,5 liter ásványvíz naponta. Sokkal ritkábban jelentkezik, és olyankor is elég max. 2 Quarelin.De csak az.

    VálaszTörlés