2017. április 19., szerda

Újra...

Szakad a jeges eső! Legszívesebben minden egyes kis sárgabarack magonc felett ott állnék a kezemmel és védeném őket. Olyan sok van a fán, pedig öreg, megviselt szegény...

Eltelt a húsvét. Jó volt nagyon, sikerült kikapcsolnom az agyam. Jókat aludtam, sütöttem, ettünk, ittunk, családoztunk, kirándultunk. Együtt voltunk. Aztán egy huszárvágással elvágódott az egész. Elment Zsolti dolgozni, kamasz be be szólogat, Csenge a héten itthon, megfázott, már jönnek az információk, biosz tanárnő írt mindenkinek, hogy a próba érettségi nem túl jó lett. Holnap töri esszét írunk, 19 nap múlva érettségi..én agyam meg mint egy szita, idő télies. Közben, Csengét be kell íratnom a suliba, fiúk vizsgáznak, de nem is tudják (inkább nem akarják tudni) miből. Mesi meg nagyon tanul...meg készül az érettségire.
Ennyit a családról..

Megint változott körülöttem a világ. Én meg jó szokásomhoz híven lemaradtam...hiányzik a múlt ez a része most megint, de tudom, hogy lassan majd megszokom.
És azt is tudom már, hogy most a suli miatt vagyok feszült, de ugye azt is tudom ennek is vége lesz. Minden esetre most megpróbálom ezt a kis időt hasznosan tölteni. Tanulok, tanulok...sajnos az sem igaz rám, hogy már minek, amit tudok, már tudom, simán elfelejtettem, amit eddig tudtam. Ezért látszik a kis érettségin bioszból. De na...semmi nyavalygásom nincs, csinálom, mert szeretem csinálni, tudás az előrébb visz. Inkább most a sok más egyéb dolog zavar. Hogy éppen lejárt a mosógép, hogy már fő egy kisebb sonka még babfőzeléket főzök mellé, meg kenyérbe sült csülköt, és üres a hűtő... És közben meg keresem az információt, tanulok, de felpattanok mert ezt vagy azt kell elintéznem, vissza, éppen belel lendülök, nézem az órát..jaj már ennyi az idő??? :-) De most feltőltödtem a pár napban, ez tök jó!:-)

8 megjegyzés:

  1. Anikó, azt mondják amikor helyzetbe kerülsz minden eszedbe jut majd. Itt még nem esik, de a szél. Oly szép volt a tavasz, hát gyorsan pusztulnia kell (az örömünknek is):

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Drága Druszám, volt most két olyan eset, amikor látszott ez a tézis nem igaz rám! :-)

      Törlés
  2. Akkor nagyon a finisben vagy már az érettségit nézve, de az a jó a 19 nap után valamivel, hogy átható a vége is ennek az egésznek és nincs több izgalom :)! Kitartás Anikó, ölellek :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak az írásbelinek lesz vége, de már az is jó..látni lehet, milyen lesz a vége...június vége felé lesz igazán vége. Köszönöm Vivi!:-)

      Törlés
  3. Ha ilyen jók az eredményeid továbbtanulsz főiskolán, egyetemen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tanulok jól, csak szorgalmas vagyok...most látszik igazán! Itt az érettségi, és úgy érzem semmit nem tudok! :-(

      Törlés