2017. június 12., hétfő

Beszélgessünk II.

Nem haragszotok ha itt válaszolok? Éppen befejeztem a tojásos nokedli főzését...két adagot kimostam...és közben bőszen tanulok, magyart, törit...

Őszinte leszek, néha olyan fáradt vagyok gondolkodni is. És annyira hálás vagyok, hogy írtatok!
Igazatok van mindenben...
Mérlegelek mindent.
Szeretem-e amit most csinálok?
Szeretem mert:
- független vagyok
-magam osztom be, nagyjából mit csinálok
-pénzt kapok érte
-megbecsülnek
-még biztos van...de most nem jut eszembe
Nem szeretem:
-hosszú távon úgy érné meg, ha minden nap legalább egy helyre mennék takarítani, mert lassan fizetnem kell tb, stb. nyugdíjt sem vonnak, oké, oké...leszek e egyáltalán nyugdíjas?
-ha nem megyek dolgozni, nincs pénz, betegség miatt pl.
-elfáradok nagyon, persze tudom...egy munka sem könnyű.
-néha jó lenne valami olyat csinálni, ahova használni kellene az eszemet


Ami a legfontosabb, lenne idő ugye a családra. Azért még egy pár évig, tudom szükség van a hátországra. Csenge most kezdi a sulit, neki fontos lennék még egy kicsit. Nagyoknak csak a sok ennivaló, és a tiszta ruha..:-)
Nem tudom..nem tudom...

4 megjegyzés:

  1. Csináld vállalkozóként akkor lenne táppénzed is és nem csak takaríthatnál, bővíthetnéd a tev. kört és süthetnél is háziasan családi rendezvényekre stb... de továbbra is a magad ura lennél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ahhoz kellene nagy bátorság...ma vállalkozónak lenni..:-)Egyedül nehéz így bármit is. pedig nem rossz ötlet!

      Törlés
  2. Én is arra gondoltam, hogy vállalkozásban kellene csinálnod a takaritást. Lehet, ha számlaképes lennél, akkor több helyed is lenne. Ha valahová elmennél dolgozni, az se egy életbiztositás manapság. Múltkor keresett az egyik csoportban valaki megbizható takaritót, és azt tűnt fel, hogy olyan válaszok jönnek neki, hogy a tesóm ( barátnőm, ismerősöm stb. ) takarit, megkérdezem...sajnos, nem tud többet vállalni. Szóval biztos van rá kereslet. Vagy nem tudom mennyire utálsz vasalni ( én nagyon ), de kiegészitésnek az is jó lenne a takaritás mellé. Elviszed hozzátok, kivasalsz, és visszaviszed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Andi, azt tudom, hogy van rá kereslet, és azt is tudom, mert csinálom, nem rossz pénz..DE,valahogy nem is tudom pontosan meghatározni...csak érzem, több van bennem ennél, ugye érted?

      Törlés