2017. július 31., hétfő

Szép nyári napok

Lassan ülepedik le bennem minden... De ülepedik! :)
Döntöttem, semmi mártíromság nincs bennem, idén Csenge a fontos, így nem kezdem el a sulit. Most semmi csalódottság sincs bennem, mert nem érzek semmi késztetést, hogy el kezdjem, tehát minden rendben! Ha jön munka elvállalom még... De nem görcsölök rajta, elengedtem.
Már van tervben egy kis nyaralás is. Sátorozás lesz Dömösön.
Amúgy minden nap jól telik csinálok valamit. És jólesik. Néha a nappalit pakolom át, de teljesen, így még ahogy most van 17 éve nem volt. Tehát soha :)
Főzök,  sütök, hétvégén strandoltunk de nem sokat, megnéztük a Lupa strandot... A víz nagyon jó, olyan mint a balcsi, de hamar mélyül, persze ez bánya tó. Most nem alkot véleményt a elszeparált két részről.. Stb! :(
Csak a jó befogadása zajlik, szuper volt úszni. :) pedig szedálva voltam, két napig iszonyú migrénes fejfájásom volt :(. De most már csak a meleget kell kibírnom.
Mindenki vigyázzon magára ebben a melegben!
Ölellek benneteket! :) 

5 megjegyzés:

  1. Anikó örülök, hogy azt a bizonyos spirált elindítottad felfelé!!!!!!!!!!!!!!)))
    Lefelé könnyebben elindul, de felfelé..., na ez a munka, és ezt megtetted, gratulálok, mint mindig ügyes vagy, ne add fel!!!!

    VálaszTörlés
  2. Milyen sulit? Főiskola?
    Az kár lenne, mert a felsőoktatásnál éreztem először, hogy a helyemen vagyok. Nem csak oktatást ad, egyetemi fegyelemre, öntudatra nevel. Persze hogy Csenge fontos. Senkit nem szeretünk csak a családtagjainkat.Meg magukat Ne tegyél le semmiről!!!! Attól még tudsz szeretni. Vigyázat a hittel!!!!

    VálaszTörlés
  3. Andrea: mi neked a felfelé? Amit Te jónak látsz? Hol van Anikó képviselete?
    Anikó: ne hallgass senkire. Tedd amit akarsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Beáta pont azt teszi Anikó amit akar, ezért is írja fentebb, hogy "döntöttem".))

      A negatív életérzésből a saját energiájával jön a pozítiv életérzésbe, - ez a pszichológiában az a bizonyos spirál - ezt pedig az előző írásaiból, valamint a fenti írásából lehet olvasni, hogy hol tart, és ez a jó, hogy saját maga jutott el a felfelé menő ágba.
      Attól pedig Anikó nagyszerű ember, mert nincs főiskolája, egyeteme, majd akkor biztos továbblép pld. iskola ügyben, amikor Anikó számára eljön az az idő.
      Egyikünk sem határozhatja meg Anikó számára, hogy neki mi a jó, a döntés az Ő kezében van.
      Köszönöm, hogy megkerestél.))

      Törlés