2018. január 11., csütörtök

Majdnem jobb...

Na szóval.... Kicsit jobban indult a reggel, mert kiderült Csenge a barátosnőjével nem a méreg drága új falat bontotta meg a suliban a hungarocell gyöngyök reményében, hanem a járdát ami beton volt így Zsolti megcsinálta még ma. Amúgy cuki volt Csenge, mondta a tanító néni, hogy vigyázni kell az iskolára mert különben a szülőknek kell kifizetni, erre édesen féltette a kezét, de az én apukámnak nincs pénze válaszolta. Nem cuki? :) ja de ma is volt valami extra, mondta a tanító néni, hogy serkét talált a védőnő. Na én vagy másfél órát néztem de semmi, jól megsikáltam a haját, lekezeltem tetű irtóval, és azóta egyfolytában viszket a fejem... Persze csak paranoia.. :)
Ma volt Mesivel modulzárónk is, jó hogy valaki lelkesen tanult... :) mert én nem. Bele sem tudtam nézni.
Rengeteg új feladatot kaptam, ma élveztem csinálni. De olyan pipa voltam elcsesztem csomó időt mert word - Ben megcsináltam valamit, szerintem jó lett, de szólt egy asszisztens csaj, hogy Excel - ben kellett volna. Mesiék megmutatták most, de tuti holnapra megcsinálja helyettem, és elkönyvelik ehhez is hülye vagyok. Pedig már nem is. :(
Na de alakul majd...
Erre este összekaptunk a családdal... Legkönnyebb azon nevetni, mert én morgolodok... De hogy min??? Na most sztrájkolok, holnap 10-re megyek... Lehet főzés takarítás helyett, filmet nézek??? Hmhmmmm😁

9 megjegyzés:

  1. Jót tenne egy kis lazítás neked, Anikó! Szóval én támogatom a sztrájkodat :) ... Egyébként le a kalappal mennyi mindent kell koordinálnod egyszerre%! Küldök egy nagy ölelést :) !

    VálaszTörlés
  2. Paranit a tetűre, nekünk az vált be és én rendszresen teszek teafaolajat Flóra samponjába hajmosáskor a távoltartás miatt:)
    A hungarocelles dolgot nem annyira értem csak sejtem, kitartás!!!
    A tanulás meg- majd a hétvégén, amúgy rajtam nem mernek nevetni mert akkor boszorkány leszek, szóval nem éri meg:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De basszus akkor még a kamasz is jót vigyorog rajtam... 😥
      De ennyi, betoltam a csirkét a sütőbe ennyi. Ma nem csinálok semmit. Holnap meg suliba megyünk majd alkothatnak itthon. Tudod én mostanában olyan érzékeny vagyok. Mondjuk van okom rá, csak a barát ilyenkor is hiányzik, Zsolti most nem nagyon ért meg. Ez van... Hungarocellből, meg Csengéék gyöngyöket akart adni a barátnőjének :) tetűt meg kezelem, és én egy nyamvadt serkét sem találtam, pedig láttam már.

      Törlés
  3. Megbontotta a betont? A hétéves? A suliban? Én ezt nem értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mwgbeszeljuk volt bontva a lépcső az időjárás miatt megrepedt és akkor látták a lányok hogy hungarocell van benne és arra gondoltak ezek gyöngyök és kitalálták, hogy azzal játszanak. Nem nagy darabon, Zsolti meg is csinálta már. Gondolom a lépcsőt is szigeteltek de a vakolat nem időjárás álló fel töredezik.

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  4. Legyen nyugodt,szép hétvégétek! :) Ölellek!!!♥

    VálaszTörlés