2018. október 1., hétfő

Ott voltunk...

Voltunk az Őrségbe, azzal a házzal voltunk szembe, amit pár éve kinézetünk megvételre  Felszakadt újra az érzés, de jó volna ott lenni. Nem tudom leírni milyen jó volt lent  csak kevés, egy nap volt amikor körbe tudtuk járni az Őrséget. Csengének nagyon  nagyon tetszett. Olyan lelkes volt  és a hosszú út miatt, egy hangja sem volt. Legjobb döntés volt elvinni Őt is. A szállás annyira jó volt , bátran ajánlom Szattán a Kiskemence vendégházat.

És akkor haza jöttünk a büdös hangos Budapesten keresztül... Ahjjjj!
Szombaton újra Budapest, iszonyú vezetési morállal, mentünk újra be  Hónapok óta egy célom volt két ikeas füles fotel még a nappaliba  Sajnos nem tudtam egyedül elhozni. Zsoltival kellett bemenni  aki köztudott nem csípi Budapestet és az ikeat sem. Horror út volt befelé, ott is, haza is, és nem Zsolti miatt ... Még kell egy pár nap mire örülni fogok neki, pedig az egyik a kedvenc színem türkiz is lett, meg szürke mint a kanapé .
Erről ennyit, tegnap meg délelőtt főztem, délután Mesiékhez mentünk Zsolti befejezte a parkettát. És huss el is ment öt nap. Kezdődik a hét... Pont egy éve dolgozom itt  hogy elment... 

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Hát... Most nem tudok feltenni De majd próbálok :)

      Törlés
  2. Mi szombaton meg éppen Szentendrén voltunk :)))) Vagyis előtte Szigetmonostorban a Piros Lábos Fesztiválon. Szerencsétek volt az idővel az Őrségben, sikerült nagyon szép napokat kifogni. Régen mi is sokat jártunk, amíg kicsik voltak a gyerekek, ők is mindig nagyon élvezték. Nekünk Hegyhátszentjakabon volt a főhadiszállásunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem volt erőnk átmenni Monistorra :) de sokan voltak, azt mondják.
      Imádom Őrséget ...

      Törlés