2018. szeptember 23., vasárnap

Ez is eljött! ♥️

Mikor belépsz a lakásba és ugyanolyan gyümölcsös tálat látsz a konyhában, mint otthon  ami gyönyörű és neked olyan megnyugvást ad, akkor azt érzed  igen.... Megcsináltam! Ezt éreztem tegnap, mikor beleptünk Mesiékhez. Olyan ügyesen sürgött, forgott Mesi és Dávid és a két nagycsalád még betonon a nappaliban (jövőhéten lerakja Zsolti a padlót), sör padon jókedvűen sztorizgatva... Jó ez nagyon :) És tudjátok ennél nagyobb dolog nincs is a világon, látni boldogulni a gyermekedet  Persze lesznek nehézségek, nekünk is voltak...
Szóval tegnapi nap is jó volt, így hirtelen belecsöppenve az őszbe, gyorsan elmentünk cipőt venni és pár melegebb ruhát Csengének és a fiúk is választottak főleg nacit . Ma főzök  sütök, tanulok Csengével... Még még ami jön  :)

7 megjegyzés:

 1. Úgy örülök, hogy Mesiék ilyen szépen boldogulnak. Együtt dolgoznak meg a házikóért, a jövőjükért. Így sokkal jobban tudják értékelni, mintha ölükbe hullott volna egy kacsalábonforgó palota. És látod Anikó, beérett a munkád gyümölcse.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, együtt kell ezt csinálni ettől is szép.😄

   Törlés
 2. Igen! Szuper! Bár csak láthattad volna előre ezt pár éve, amikor azért néha eléggé kétségbe voltál esve:) - remélem én is így élem majd meg egyszer :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod hányszor gondolok erre... Talán ettől is olyan különleges.

   Törlés
 3. Menderita turun peranakan? Ingin sembuh dari turun peranakan? Apa sih Obat Turun Peranakan yang bagus dan tepat dipilih? Pom Mini Digital Apakah turun peranakan memang bisa disembuhkan dengan obat? Jawaban dari semuanya pertanyaan tersebut akan kami rangkum dalam pembahasan berikut ini. Temukan jawabannya disini! Jelly Gamat Gold-G

  VálaszTörlés