2018. szeptember 14., péntek

JÓ! :-)

Még dolgozom, "de ugye ma nem akkor jössz haza amikor éppen aludni megyek?"
Nem ma, kicsit korábban haza megyek.:-) De most már nyugi van, és pillangó repked körülöttem, mert négy gyógyszer két nos-pa után azt érzem, hogy most újjászülettem, húsz éves vagyok, karcsú és minden :-)))))
És ez JÓ!
Hétvégén ÁLLÍTÓLAG Mesiék költöznek, hát ide most tényleg nem tudok mit írni...olyan vegyes érzéseim vannak, úgy fogom fel, hogy ez nem a világ vége, ez nem egy rossz dolog ez is JÓ! :-)

Csenge tünemény volt az úszáson, véletlenül újra hosszába úszó lett, vagyis nem véletlen, mert már tavaly az volt, de idén újra felmérték őket és ügyesedett mindenki, még keresztbe akarták tenni őt, de megállta hősiesen a helyét itt is, de borzasztóan elfáradt.:-)
Ma meg fogászaton voltak, úgy, hogy reggel hétkor olvastam az emailt, hogy a fogászaton van reggel háromnegyed nyolckor  a tali, nem a suliba.  Még jó, hogy ránéztem az emailre...

Viszont, két hét múlva, pontosan szerdán megyünk három napra majd az Őrségbe...elvileg kettesben, de hárman megyünk szerintem Csengével. Mert...mert pénteken Skanzenbe mennének Csengéék, érte kéne menni, de mi nem lennénk otthon, erre apja: vigyük Csengét is...Vigyük, ma megkérdeztem a szállást, mehetünk.:-) Így megyünk!:-) Ez is JÓ!
 Dávid Keszthelyen osztály kiránduláson, írtam, hogy idén érettségizik???

Bence meg bicózik naphosszat...meg néha eszik, SOKAT!:-)

1 megjegyzés:

  1. Hát rendesen zajlik nálatok az élet Anikó! Csenge milyen ügyes tényleg és nagylány már :) ! Nagyon szupi, hogy mentek az Őrségbe, érezzétek jól magatokat :) !!!

    VálaszTörlés