2018. szeptember 21., péntek

☀️😊🌷

Lassan eltelt egy hét, hogy Mesiék elköltöztek. Olyan jó látni, ahogy csináljak, ügyesek nagyon. Találtam ma egy írást a Fb. Majdnem megosztottam vele, mégsem tettem, mert nagyon bőgnénk mind a ketten  ami nem baj, de most örömködni kell, nem szomorkodni  Szavak nélkül is tudjuk mi ketten Mesivel...
Szombatra meg is hívott minket hozzájuk ebédre, Dávid szülinapja az apropó ... Furi mi? Megyek a lanyomékhoz... 😍 Jó ezt megélni. 😊
Amúgy mindenki tudja, vagy érzi a fejével, hogy jön az ősz  Bánom is, meg nem is... Jövőhéten nem lesz melegünk az Őrségbe.
De ez sem baj, tegnap délután már a pupomra sem kívántam a meleget. Nyűgös  fáradt mindenki, én is.
Csenge nagyon élvezi a külön szobát, mi is, de hiányzik a szuszogása... Na. 😍
Ma lassan megyek dolgozóba, kitakaritottam a fürdőt és a konyhát  :)
Szép, mosolygós hétvégét nektek is! 😄 

5 megjegyzés:

  1. NAgyon érdekes lehet ezt megélni, várom is meg nem is, de ha már idáig eljutnak, legalább tudod, hogy jól csináltátok, sínen van az életük:))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok !Szép hétvégét kívánok Nektek is jó szórakozást!

    VálaszTörlés
  3. Mi is a jövő héten utazunk el, s reméelem jobb lesz, mint a nagy melegben. Nagy lépés Mesié, de ilyen az élet.

    VálaszTörlés
  4. Az első gyerek elköltözése nagyon fura, pedig nekünk csak pár utcával költöztek arrébb, de mégis fura volt. Aztán a második elment egészen Londonig és vissza se jött. Hát ez van, mindent meg lehet szokni. A fő, hogy továbbra is része maradjunk egymás életének. Amíg így van, addig jó. Ezt kívánom sok szeretettel!

    VálaszTörlés
  5. Anikó, hát ez az idő is elérkezett. Igen, kettős érzés. Egyrészt öröm, másrészt egy anya szíve nagyon tud fájni. Minden akarata, tudatossága ellenére. :-) SZerencse, hogy ott van nektek Csenge, kicsinek. Mesiéknek csupa szépet és jót kívánok az új életükhöz!

    VálaszTörlés