2018. szeptember 23., vasárnap

Ez is eljött! ♥️

Mikor belépsz a lakásba és ugyanolyan gyümölcsös tálat látsz a konyhában, mint otthon  ami gyönyörű és neked olyan megnyugvást ad, akkor azt érzed  igen.... Megcsináltam! Ezt éreztem tegnap, mikor beleptünk Mesiékhez. Olyan ügyesen sürgött, forgott Mesi és Dávid és a két nagycsalád még betonon a nappaliban (jövőhéten lerakja Zsolti a padlót), sör padon jókedvűen sztorizgatva... Jó ez nagyon :) És tudjátok ennél nagyobb dolog nincs is a világon, látni boldogulni a gyermekedet  Persze lesznek nehézségek, nekünk is voltak...
Szóval tegnapi nap is jó volt, így hirtelen belecsöppenve az őszbe, gyorsan elmentünk cipőt venni és pár melegebb ruhát Csengének és a fiúk is választottak főleg nacit . Ma főzök  sütök, tanulok Csengével... Még még ami jön  :)

6 megjegyzés:

  1. Úgy örülök, hogy Mesiék ilyen szépen boldogulnak. Együtt dolgoznak meg a házikóért, a jövőjükért. Így sokkal jobban tudják értékelni, mintha ölükbe hullott volna egy kacsalábonforgó palota. És látod Anikó, beérett a munkád gyümölcse.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, együtt kell ezt csinálni ettől is szép.😄

      Törlés
  2. Igen! Szuper! Bár csak láthattad volna előre ezt pár éve, amikor azért néha eléggé kétségbe voltál esve:) - remélem én is így élem majd meg egyszer :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod hányszor gondolok erre... Talán ettől is olyan különleges.

      Törlés