2011. április 13., szerda

Az én ügyes nagyleányzóm!

És igen!!!! Ma volt a városi szavalóverseny, stadam.......Mesi különdíjas lett! Nagyon megdicsérték, kétszer odajött hozzá egy színész is támogatni és gratulálni is. Bár mi Csengével csak üvegfalon keresztül figyeltük, mert nagyon zavarta őt a tapsvihar:-), de amikor Mesi mondta a verset belopóztunk. :-) Rám nézett Mesi, én meg azt hittem most fogja elrontani, mert bementünk Csengével, de nem. Ügyi volt nagyon. Büszke vagyok Rá! Még a magyar tanára is nagyon megdicsérte. Ügyes lányzó az biztos. Remélem továbbiakban is ilyen marad.
Kapott könyvutalványt, kiváncsi leszek mire költi.:-)
Hazafelé mentünk Zafival egy kört, az összes gyerekemmel.,-) Hú, de élvezték.:-) Bence szerint csak úgy suhan, Mesi külön megkért ne nyomjam neki a gázt, nem is értem, épp hogy nyomtam és már ötvennel mentünk.:-) Nekem még a sebesség váltót kell megszoknom, no és a méretet. Konkrétan sokszor nem látom mögöttem az autókat, pl egy szuzit is alig vettem észre mögöttem. Még a kapuval vannak gondom, hogy beférjek de ezeket majd megszokom...Ugye micsoda problémáim vannak???:-))))

2 megjegyzés:

  1. Itt is gratulálunk Mesinek! Nagyon ügyes volt, igazán büszkék vagyunk rá.:-)

    VálaszTörlés
  2. Gratula a kis unokahúgomnak :) Szép teljesítmény :) Zafit megfogod szokni a feneked alatt , hiszen elég sokszor tűtűzől :))))))))) Ja és én is élvezném az autózást egy ilyen tágas autóval mint Zafi !

    VálaszTörlés