2011. június 6., hétfő

Csüccs...:-).

Végre idehuppantam, bár ahogy a felhőket nézem, nemsokára kapcsolhatom ki a gépet!:-(
Hétvége nagyon érdekes volt, csak annyit róla, nagyon tanulságos volt. Mint ahogyan a házasságban is vannak hullámvölgyek, a családban is van(nak) . Először csak homok szem megy a gépezetbe, majd kavics, és a végén kő. Na, mi eljutottunk a kőig. Ez mind azért jó, mert helyre kerülnek egy ideig a dolgok. És tudunk örülni neki. Remélem gyerekeim megértették a dolgokat!

Nagy készülődés volt délután. Bepakoltuk a táskákat a háromnapos osztálykirándulásra.  Szerdán mennek, pénteken jönnek.Nagyon lelkesek voltak, kikötötték mit szeretnének vinni, és milyen szendvicset csináljak majd az útra, milyen nasit pakoljunk.
Én nem voltam olyan lelkes, mert nem szeretem ha távol vannak tőlem, és ráadásuk Zsolti délutános, így egyedül leszünk Csengével délutánonként. Mindenki mondja, de jó pihenhetsz, aha, nekem ez nem pihenés.Persze élvezem Csengével az időt nagyon. A három lurkó meg jól érzi magát a kiránduláson.

Holnap megyünk mázsálni Csengét, Ma két új dolgot is csinált, amire nagyon büszke volt(mi is) , kanalat úgy vette a szájába mint a nagyok!:-) Majdnem egy üveg sütőtököt megevett, ó ha tudtam volna ez lesz a kedvence, fagyasztottam volna és nem kellene üvegeset vennem:-( Nem sok ment mellé úgy kanalazta. Majd délután már felhúzta többször a lábát, mintha mászni szeretne volna. Kúszni már kúszik.
És igen csütörtökön lesz fél éves (atyaég most született:-o) rohan az idő, ja és dinósat is játszunk mert dinóhangokat ad ki, és nagyon élvezi!:-)
Szerdán megy vizsgára a kocsi is, háááááát remélem minden simán megy, kicsit izgulok miatta.

Ma mentünk a nevtanba is Bencével, erről annyit, hogy csodálkozott a nő hogy másfél órai intenzív kikérdezés után nem ment neki úgy a szöveges feladat. Én nem csodálkoztam rajta! Pont!

Várom már a pihenést nagyon, jó lesz ha itthon lesznek a nagyok. Kitaláltam sokmindent a nyárra, majd erről bővebben később.;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése