2011. június 8., szerda

Hosszú nap

Jobb ha ide írok mint az időkép honlapot bámulva hol nézem a badacsonyi vagy a szilvásváradi, vagy a keszthelyi időjárást! Mert mint szülő aggódok, hogy megfáznak, éhesek, fáradtak...miközben elfelejtem, hogy gyerekként, nem fáztam, nem mindig voltam éhes és egy kavicsdarabbal is órákig jól elvoltam. De rég volt, és milyen jó is volt. Biztos hol jól érzik magukat, hol fáradtak, hol éhesek, de remélem boldogok!

Csend van, a legkisebb is alszik már (remélem, még sokáig;-)
Nincs noszogatás ki menjen fürödni, engedhetek e még vizet? -kérdés,  de a törölköző kerüljön már a szárítóra, és vacsorázni óhajtanak e, és készítenek e? Tolongás a fürdőszobában, majd a konyhában, csend van! Nem jó csend. Pedig néha mennyire vágyom rá. Hányan lehetnek most így, sokszor mélázom ezen, ma reggel ötkor is mikor a tükörtojást sütöttem a szendvicsbe(bizony ilyen kérés volt), vajon hányan csinálhatják nap mint nap velem ugyanezt. (na jó, nem mindig hajnal ötkor:-))) Biztos sokan!

Hogy nekem semmi sem jó???:-)))

Nagyobb baj ma a kocsi.:-(

Mi a csudának kell nekem tudnom, mi az az ARG szelep, vagy éppen kifolyik az olaj a kormányműből és kuka, és az egyik lámpa máshogy ég mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Persze, tudom nem új  a kocsi, mindig lesz, van nyügje, de most fáj a 20000ft-os műszaki vizsgadíj helyett, 150 000ft-ot fog rúgni a végösszeg. Nagyon fáj, persze kigazdálkodjuk, összehúzzuk a nadrágszíjat (mint mindig) de tudtuk volna jobbra is költeni. Nagyon melegen ajánlom hogy ez volt az utolsó nagyobb beruházás az autón,és azt is melegen ajánlom, hogy tényleg ez legyen a baja ne vágjanak át vele, mert ugyan én nem tudok odafeküdni a kocsi alá hogy tényleg folyik e az olaj, vagy sem, mert lovaskocsira váltok! Pont!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs sír Csenge!:-))))

Milyen igaza van, Drága Barátnőmnek!!!!!:-)


És szerkesztem is tovább mert Kisdinó elaludt újra, hogy bármennyire is úgy tűnik el vagyok keseredve, nem, mert bár nehezen, de ki tudjuk gazdálkodni ezt a pénzt, és javítható a kocsi, és ez csak egy autó, a pénz meg papír.

Ami, aki fontos, alszik a kiságyában, banditázik az elemlámpájával, azon gondolkozik milyen rosszcsontságokat csináljon a párnacsatában, vagy éppen a fiú szoba előtt sutyorog a barátnőjével!:-)))) És akinek ezt köszönhetjük, most veri a munkahelyén a billentyűket!:-)))))

2 megjegyzés:

  1. És ilyenkor szokta mondani nekem az én Drága Barátnőm, hogy de egészségesek vagyunk, és azok a gyerekeink is, és...
    Tudom, hogy fáj, hogy nem jó ennyi pénzt kiadni, de kell.
    És csak nézd az időjárást, és aggódj értük, hiszen ez azt jelenti, van kiért aggódni. És ennél nincs fontosabb.
    Csengét pedig ölelgesd meg kérlek a nevemben is.

    VálaszTörlés
  2. A hajnali ötórás tükörtojás sütésről az jutott eszembe, hogy a Dóriék építkeznek és van, hogy én is még pénteken mikor hazajövök este 10-kor utána állok neki főzni, sütni, hogy másnap tudjak vinni enni nekik.Szóval ilyenek vagyunk mi ANYÁK!:-)
    Az autó nálunk is mindig többe kerül, mint amit eredetileg mondanak és nagyon tud fájni.De kell, mert nélküle nem tudnánk dolgozni.
    Kellemes hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés