2016. február 24., szerda

hmhmhm..jééééé

Burkolt megfogalmazás, egy email-ben, ami ofőtől jött. Bár senki nem kéri hogy 29.-én hétfőn, hogy ne jöjjön a gyermek intézménybe, és igazolni kell ha nem jön, de lehet a három napon felül is igazolni, ő elfogadja..hmhm..
Oviban hangosan reggel, hű de sokan nem jönnek hétfőn, jéééééé

Új: hivatalosan megjött, hogy ha hétfőig jelzem, hogy nem megy a gyerek az iskolába, igazolja az iskola.

Nem leszek népszerű, nekem ez a fajta tiltakozás nem tetszik. Én aláírom, hogy nagyon megnehezítették a tanárok munkáját, a sok plusz órával, káosz van a könyvekben, káosz lett így a fejekben is.
De nem tudom, mi értelme van annak, hogy nem engedjük mi a gyerekeket az iskolába? Mit érünk ezzel el? Már bocs, az ápolónők sem küldhetik haza a betegeket..vagy a sorolhatnám..
Szerintem semmi értelme ennek a megmozdulásnak, csak a szülők nem kis gondja, az elhelyezés.
Nem azt mondom, hogy nem kell megoldani  a problémát, de nem így...

5 megjegyzés:

  1. Irigylésre méltó az ofőtől. Én úgy látom, hogy nálunk egy ....es nem mondom ki vezetésű városban, ahol van egy ember aki megfélemlít sok másikat valahogy nem állnak ki a tanárok saját maguk és a gyerekek érdekében. Én itt óriásit csalódtam. :/ Ettől függetlenül lehet, hogy mi sem megyünk suliba, bár pluszban jól beraktak hétfőre egy témazárót, gondolom ne legyen olyan egyszerű a döntés egy szülő számára.

    VálaszTörlés
  2. Pécsről beszélsz, P.Zs. vezetésű, de ahol N.E. a tanerő szószólója, ott nem gondolnám, hogy megfélemlítés lenne, mert Ő nagyon is kiáll a tanerőér, és a gyerekekér is. Az más kérdés, hogy mennyire talál meghallgatásra.
    Sok mindenben igaza van a tanerőnek országszerte, de az is valós, hogy mindenoldalról most mr túl van lihegve. Elsősorban asztal mellett kellene kiharcolni a normális dolgokat, és keményen felelősségre vonni azokat, akik ennyi hibs tankönyvet, és munkafűzetet szerkesztettek, majd ki is adták, hol volt akkor az ellenőrzés?
    Lilla

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is szünet lesz, asszem szabira megyek én is, ha lehet, de az majd ma fog kiderülni.

    VálaszTörlés
  4. Ez is a demokráciához tartozna -ha volna igazi demokrácia-, hogy nem mindenki gondolja egyformán a tiltakozás eredményes módját. :)

    VálaszTörlés