2016. február 22., hétfő

Igen, vannak..

Vannak olyan napok, mikor nem érzed magad jól ott, akkor, abban az időben, helyen. És még bűntudatod is van, hiszen milyen jó nekem...Valóban, mégis..
Így volt hétvégén, sok kis apró dolog összeadódott, és nem volt jó.
Leírni felesleges, vagyis nem, jó lenne kibeszélni, de ez nem az a hely...
Amúgy gyönyörűen süt a nap, a kiskert életre kelt, virágzik a hóvirág, rengeteg tulipán mutatja a levelét, remélem virágozni is fog. Szóval, ébred a természet. Ennek már örülök, jó lenne legalább kicsit kimozdulni. Amúgy meg,  a nyaralást is néztük a hétvégén, és eléggé csalódottak vagyunk, mert a kedvenc kempingünk bezárt.:-( Egy másik helyet néztünk még, meglátjuk, de sokba kerül mindenhol a szállás..ez amúgy annyira nyomaszt. Eddig  nem nagyon vágytam menni..menni...de mostanában olyan jó lenne, néha kimozdulni. De minden pénz..pénz...mármint ha hosszabb útra mennénk. Jó lenne, ha nem mindig sakkozni kellene a pénzzel, de kell, és tudom, örüljek, hogy van mivel sakkozni.. Bánatomban gyorsan jelentkeztem a nagycsaládos üdülés pályázatra..bár sok reményem nincs, hiszen tavaly nyertünk. Majd meglátjuk. Valahova csak eljutunk pár napra.

Na megyek, pedig nem mennék, hiszen itt a lakás üresen pár órát, de ha körbenézek.... takarítani kell, kenyeret sütni, főzni, tanulni, kémiát, angolt..
pedig legszívesebben filmet néznék, vagy könyvet olvasnék..vagy beszélgetnék, csendesen, egy tea mellett...

4 megjegyzés:

  1. Biztos van másik szuper kemping is csak nézelődjetek! Amiatt biztos nem fogtok itthon maradni, hogy nincs hová felverni a sátrat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van..csak hogy jó legyen mindenkinek, víz is legyen pancsolni,és még sokba sem kerüljön...:-)

      Törlés
  2. Anikó, ha minden kötél szakad, az udvarunkban felverhetitek a sátratokat, az Őrség kapujában vagyunk, tudod ;) Lehet haza se mentek :)

    VálaszTörlés