2016. február 19., péntek

Mi napunk...:-)

Ma bűnözünk, nem viszem Csengét oviba! Jó, lehetne kifogás, hogy köhög még mindig, és csak délig van...de nem tiltakozik sőőőt...:-)
Én meg nemhogy a kanapén lábat lógatnék, (azért kicsit tervezem), már leszedtem a terítőket és megy a mosás, gyorsan port törlök, és felporszívózok, és felmosok. Míg nincsenek itthon, mert akkor ezt lehetetlenség Ma csak spenótot csinálok, tegnapról maradt a finnyásoknak húsos tészta.:-) Lehet délután, ha lesz kedvem, de lehet holnap, végre újra fánkot sütök, mert nem hiszem, hogy nem tudok, szalagosat sütni..:-)))
Tegnap suliban megírtuk a matekot. Képzeljétek, hibátlan ötös lett, pedig úgy izgultam egyik feladat, másodfokú egyenletre kellett visszavezetni, és a gyökös rész 5 volt, annak meg ugye 2, valahány a gyök, és így már olyan furcsa vége lett...bizonytalan voltam, hogy nem jó így, de mégis jó lett...Boldog voltam, mert sok egyes, egyketted lett...juhéjj, végre egy ötös matekból! :)
 Na de majd az angol...most már egyre nehezebb, nehezebb...:-( jövőhéten téma záró..ez az egy mumusom van..:-(
Volt töri óra is, ez a tanárúr egy csúcs szuper tanár, két óra alatt annyit ad nekünk, lelkileg megmozgat, teljesen másképp éled meg a történelmet. Eszméletlen egy lelkes, jó tanár! Örülök, hogy Dávidot is ő tanítja.

Csodaszép hétvégét nektek! Nem baj, ha ilyen idő van, mosolyogjunk!!! :-))))


(kép:net)






10 megjegyzés:

  1. Tisztellek azért, hogy belevágtál, és hogy ilyen jól helytállsz az iskolában. Példát mutatsz vele a gyerekeidnek, ez szerintem nagyon nagy dolog. Pethő Annamari

    VálaszTörlés
  2. Örülök! :) Csinálom a törölköző diétát ( idáig három napja napi 2 x) és működik, mert azóta nem fáj a derekam! Szóval nagyon köszi! Holnap megyünk a Fehova-ra ti nem néztek ki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a hátammal tesz csodát! Első alkalommal annyira ropogtak a csigolyáim, ma már szinte nem is...gondolom a helyére mentek.:-) Írtó jó érzés, most is, olyan meleg könnyű a hátam,nyakam, a kedvem is más tőle.:-)
      nem hallottam a Fehova-ról...utánanézek..ja már látom, pecás, vadászós...á, Zsolti nem szereti ezeket a drága kütyüket..:-))))

      Törlés
  3. Legyen csodaszép napotok Csengével! ♥
    És gratulálok a matekhoz, szuper vagy! :-)

    VálaszTörlés
  4. Én sem tudok szalagosat!!!! Ízben tökély, de szalag csak 1-2-n figyel... :-)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a matekhoz! :) A szalagos fánk meg éppen neked ne menne,na ne viccelj velem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Hajni! :-) Hidd el, nem tudok szalagot varázsolni a fánkra! :-(

      Törlés