2016. február 16., kedd

Napok...

Történt ez meg az mostanában. Nem rossz dolog, csak..
Kezdjük ott, hogy vasárnapra szuper programot találtunk ki. Elmentünk a nagycsalád, mi hatan,  meg Dávid,  Mesi barátja, és Bence barátnője (khmmmm) (ezt lehet hogy nem szabadott volna leírnom..:-D, bowlingozni. Milyen jól éreztük magunkat. Jó főleg mi felnőttek, a többieken látszott néha, inkább a haverokkal jönnének legközelebb, elég cikik vagyunk már..:-) És persze én, még most is, együtt gurítottam Csengével, mert neki nehéz volt a labda, és még mindig 18 éve folyamatosan, gyerekmancsokkal közlekedek, és a kávéból is hagyni kell, és tuti akkor kell felkapcsolnom a villanyt a mosdóban, mikor leülök enni...stb, de akkor is jó volt, na.:-)
Aztán farsangoltunk itthon. Eddigi sztár beöltözőnk (apa) nem öltözött csak apának, de a fiatalok vitték a prímet, legjobb jelmez, Mesié volt, cicának öltözött, majd Mesi Dávidja katonának, Csenge tündér volt, én katicabogár. Dávid szemeteszacskó két percig...Bence randizott... Na szóval, volt sütizés, móka, kacagás...táncolás, és este vacsorára hajában sült krumpli..jól elfáradtunk. Tegnap munka...de ma!
Hiszti reggel, már tegnap is. Én nem tudom a hét végi sok esemény miatt, de ment a műsor, én meg jól kikészültem, látszik is, nem vagyok már formában, régen, a fiúk főleg, volt, hogy egyszerre csinálták a műsort...de Csenge nem hisztis kislány alapvetően, olyan jól lehet vele együtt működni, azután vannak ilyen napok..és...:-( És a legrosszabb így vinni az oviba, és otthagyni..Második év jár oviba, és tudom, hogy jól érzi ott magát, és jó kezekben van..., mégsem szeretem oviba vinni..:-( Mi lesz majd a suliban??:-(((
 Fiúk is tojnak a tanulásra. Eldobom az agyam mennyire nem érdekli őket a tanulás...hazajönnek esznek, majd nyomják azt a kicseszett telefont, mintha muszáj lenne, vagy zenét hallgatnak, vagy valami hülye klános játékkal játszanak...:-((( De komolyan egyszer Dunába hajítom az összes telefont, sajátomat is...
Képzeljétek rátaláltam erre: TÖRÖLKÖZŐ diéta
Nálam a cél nem a fogyás, bár nem lennék mérges, ha pár kilótól megszabadulnék, hanem a tartás javítása miatt csinálom, hát mit ne mondjak, teljesen röpködök azóta mióta elkezdtem (három nap) :-)))

14 megjegyzés:

  1. Hm, megnéztem ezt a diétát :), határozottan tetszik. Tényleg jólesik?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye?? Fogyni nem fogok vele, de minden kamu nélkül mondom, a hátam, vállam, nyakam mintha lebegne olyan jó érzés, és teszt is lesz vele most, mert jönnek a bizonyos napok...és a migrén jön e vele vajon majd így is?..Határozottan jobb a hátamnak...amúgyis olyan púpos vagyok..:-(

      Törlés
    2. .. én is, és olyan széles a hátam, én nem értem, hogy lehet hátra hízni... :(

      Törlés
    3. Én is kipróbálom! Majd az esti karikázások után így nyújtok öt percet, meg akkor délután is kellene legalább egyszer. Krikszi ha a te hátad széles, akkor az enyém? És a Jm torna még izmosít is... akkora vagyok mint eg yház, de most ez van, majd nyáron megint fogyózok:)

      Törlés
    4. Majd írjátok le milyen volt nektek! :-)

      Törlés
  2. Bowlingozni szeretnénk már mi is elmenni, KEndével vállalható program, Vinci még kicsi hozzá. Ahová mi jártunk-a fiúk előtt-ott volt gyerekgolyó 4 kg.
    Hízom, a fenekem, hasam kritikus terület. Szerintem, aki mindennap főz-süt, kiegyensúlyozott, az nem fogy.

    VálaszTörlés
  3. Anikó reggel úgy keltem fel, hogy nem fájt a derekam :) Este 2x5 percet csináltam meg, egyet karikázás előtt, egyet utána. Szóval ha "csak" ez a haszna,hogy nem fáj a derekam, akkor már megérte, én csinálni fogom!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jónak tűnik ez a törölköző diéta, a futás (és képzeld hasizmozni is próbálok :) ) mellett ha jut idő, kipróbálom én is :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáld ki Vivi! Ez csak öt perc, és közben csak kétszer szokott elhangozni, hogy anyaaaaaaaaaa :-D

      Törlés
  5. Most akkor próbáljam ki én is? :) rám fér.

    VálaszTörlés
  6. Iszonyat fáj, de próbálkozom.... (nagyon szar a gerincem).

    VálaszTörlés