2016. február 17., szerda

Nem úsztam meg...:-(

Nem úsztam meg a migrént! :-( Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy a havi szokásos migrénem van.:-( nem jó ez így...olyan hülye érzés, mintha a nyílt tengeren hánykódnék, néha feljutok a víz tetejére, mászok fel a tutajra, és valami visszaránt, iszonyú, ha megtehetném feküdnék és aludnék...talán délután lesz egy órám rá..talán... Most még vásárolni voltam, elpakoltam, reggel még az oviból jövet látom, hogy két idősebb néni, a fát dobálja be a kertbe...hát nem tudom, de nem bírtam ki, úgy ahogy voltam, segítettem bedobálni neki, mert csak egyik néni tudta csinálni, a másik sírdogált ott, hogy csak levágták neki a kapuba a vizes, sáros fát.:-( kb 20-25 mázsa volt..nem semmi. Olyan hálásak voltak.:-)
Hazajöttem megmosakodtam, és mentem a boltba..gyors ebéd, halrudacskák. Hát már jópáréve nem volt...kíváncsi leszek mennyire jön be nekik..:-)))

ÁÁÁÁ, megyek is...megint a víz alatt! :-(((( Hülye migrén!

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Most múlik...pontosan...:-) Rózsaszín minden! :-)

      Törlés
  2. Jaj, ez a migrén tényleg rossz lehet, múljon el hamar! Annyira szép dolog ez szerintem, hogy segítettél a néniknek! Tündér vagy :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem így kellene mindenkinek??? Jó érzés volt segíteni is. Hiszen olyan jó, hogy van kinek köszönni minden nap...Kedvelem őket, mégha én is gyütment vagyok itt!

      Törlés
  3. Ez a migrén,jól ismerem....:( Végigkísérte az életemet,Még most is van néha,de így lassan az 56 év fele,már könnyebb. És nem lehet ellene védekezni sajnos. Bááár, az a NAGYON sok minden amit csinálsz,szóval a kimerültség-az előhozza. Ha lógatnád egész nap a lábad,akkor valószínüleg nem szenvednél tőle ennyire.
    Jó,hogy már jobban vagy!!!!!Ölelés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában tök jól vagyok, nem vagyok kimerülve..:-) De tudod,te is milyen ez..lefeküdtem 1 órát félálomban...és elmúlt! Olyan jó!!! Remélem nem jön vissza már.. Ma lett volna egy olyan napom, mikor nem kellett volna mennem sehova a vásárláson kivűl, még az is átfutott az agyamon, hogy filmet nézek, mert megérdemlem...hát nem ma jött a migrén..:-( Nem baj..fő, hogy elmúlt! :-)

      Törlés
  4. Arany szíved van, A szomszédasszonyom nem dogozik, ha olyan front jön, jön a migrénje is, napokig, pedig nyugalomban él. Nem azon múlhat. Vagy kinek-kinek hogy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)
      Mindenkinél más..nálam a menszesz, már tuti!!!! :-( És van mikor az erős melegfront..

      Törlés