2016. február 8., hétfő

újra...

Én nem tudom, a furcsa időjárás miatt, ami néha hideg, néha meleg, állandóan beteg valaki, de Csenge konkrétan hetek óta, hol jobban, hol kevésbé köhög. Múlthéten Mesi is göthös volt, fájt a füle, meg ő is köhögött. Tegnap nem túlzok, egyfolytában köhögött Csenge, és délutánra folyt az orra.:-( Sajnáltam nagyon, közben meg ideges voltam, vendégeket vártunk, hívtuk is őket, mi a helyzet, ha szeretnének jönni, erre számíthatnak. Piros a nózia alatt is Csengének, viszont egész éjjel békésen aludt, mondjuk most reggel, már érezni rajta a nathát, így nem megy oviba.:-( Szerdán farsang, addigra remélem, kicsit jobban lesz, de olyan rossz ez az állapot. Ha nem viszem az oviba, egy-két nap után igazolás kell. Ha viszem, beteg ugye, így nem is vinném, ha elmegyünk az orvoshoz, néz rám nagy szemekkel, ez egy nátha, orrcsepp, lándzsás útifű, sok tea..ennyi.
Na mindegy, tudom, ez a korszak is el fog múlni, még szerencsés vagyok, hogy alapvetően, csak ennyi a baj, és még csak most jön elő...:-)

Úgy elrepül a hétvége, kis jóidő, már zizegés van, Fiúk kitakarították a szobájukat, alaposan, örültem hogy csinálják, nem örültem, mert tanulás helyett csinálták. Persze a napsütés előnyeit mindenki tudja, de a hátrányait is, utálatosan megmutatja a sarkok, ablakok, eldugott részek koszát! :-D Persze, hogy nekiálltam volna én is suvickolni, ha nem jöttek volna vendégek.
Amúgy érdekes, sokan mondogatják nekünk, hogy érdeklődjünk utána a CSOK-nak, mert mindenki nagyon tudja, hogy milyen jól járnánk, beépíthetnénk a tetőteret. Mai árak mellett, nem vagyok meggyőződve arról, hogy amit kapnánk 100%-ig fedezné a költséget. Jelenleg nem állunk úgy, hogy erre áldozzunk, és nem hiszem, hogy ennek ne lenne valami + költség vagy valami csűrcsavar. Nem mondom, hogy nem lehetne még a gyerekeknek plusz szoba, a fiúknak is, Csengének is, vagy még egy fürdő, de legalább WC. Azért az hogy az ember nincs eladósodva a mai világban, sokat számít. Különben meg a plusz teret fenn is kell tartani, az is plusz pénz.
Na, de inkább addig nyújtózkodunk ameddig a takaró ér. Meg amíg a plafon. mert ugyanis idén nincs mese, festeni kell, szinte mindenhol.:-( Ajajaj ehhez is majd mekkora lendület, és kitartás kell majd. :-)

És ma már nincs napsütés..újra szürke minden!

3 megjegyzés:

  1. Hát remélem hamar meggyógyultok!!! A CSOK-ot úgy ajánlgatja mindenki nekünk is mintha csak úgy adnák, pedig nagyon nem:( és nem is igazán elég, szóval mi is csak figyelgetjük, hogy mi hogyan alakul azzal kapcsolatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nem is értik, miért nem vágunk bele...nem tudom, mi is csak figyelünk még...öreg vagyok már a hirtelen dolgokhoz..:-)

      Törlés
  2. A csok bennünket nem érint, nem tudok hozzászólni. De a piros orrhoz tudom ajánlani a labellot, hihetetlenül rendbe rakja egy éjszaka alatt.

    VálaszTörlés