2016. február 26., péntek

Van valami a levegőben...

De furi, már itthon is vagyok az oviból...mentek Csengéék sirályokat etetni Margit szigetre, madarász ovival..:-) Ilyenkor a nagyoknál integettem a busznak könnyes szemmel..:-) Most nem várom meg, míg elindulnak. ;-)
A cím mindig utal a tartalomra, legalábbis általában, ezt tanulom most magyarból.:-)
Néha vicces, ahogy lassan 42 évesen az iskola padban ülök, és azt tanulom, amit 17 évesen kellett volna. 25 éve! Ez aztán nagy idő...mégis tegnap a fizika órán, arra gondoltam, hogy világ legjobb döntése volt, hogy egy nyári napon, beiratkoztam ide. Annyi pluszt kapok itt a tanároktól, hogy az hihetetlen. De valami mostanában nagyon zavaró, egykét ember megsértődése, és furcsa üzenetei. Még nem nekem...de ha így lesz, sajnálom, és dühítő is. Konkrétan, mi akik olyan hülye rendesek vagyunk, ezzel együtt stréberek is, akik mindig járunk órára, miért nem tesszük fel a közösbe, a napi anyagot amit vettünk. Én, ha arra lenne igény felsorolnám mit vettünk, de nem fotóznék, raknám fel, egy, én máshogy jegyzetelek, mint ő értelmezné, kettő, gyorsan kell írni, néha én sem tudom elolvasni mit írok, így nem teszem fel. Másnak nincs ideje rá gondolom...mindegy is, most ezen megy a vita, elég csúnyán..feszültek az emberek, de miért??? Én is különben, tegnap kicsit rosszul esett, hogy angolon, mondatokat fordítottunk, és valamit mondtam pad társamnak, ő meg úgy rám förmedt, pedig ő ezt észre sem vette. Csak olyan jólesett volna összedobjuk a tudásunkat, na. De mindegy, ő ilyen, én olyan vagyok, mások meg mások. Azt azért látom, az örökös nyafogásom, hogy nincs barátnőm, itt meg is dől, lehet, hogy már nem is lenne, mert nem tudom elfogadni, ha másképp gondolkodik valamiről?:-(

Milyen csend van...fél egyig, akkor hozom Csengét..lehetne egy görbe délelőttöm???? ;-)

4 megjegyzés:

  1. Valószínű máshol is ilyen tanárok kellenének, vagy ti fogtátok ki. Szerencsétek van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tudom, de mindegyik tanár nagyon jó! Érdekfeszítő, órák vannak, és látnotok kellene mikor az adott tanár, lehet az matek, vagy töri, vagy magyar, olyan átéléssel szeretettel lelkesedésel beszél az ő óráján, és szereti azt, hogy nem tudom elmondani, és ez eset hét órakor, úgy, hogy mindegyik tanár nappalin is tanít! :-) Mindenkinek ilyen tanárokat kívánok!!!!

      Törlés
  2. Mindig vannak és lesznek olyanok, akik abból "élnek", amit mások jegyzetelnek, kidolgoznak...
    Ne fényképezz ha nem akarsz, hanem rakd fel azt, hogy töri tk. 28.o.-34.o-ig oszt jónapot...Te legalább ennyit megtettél. Az viszont tuti, hogy a folyton lógók vizsgái mindig egyszerűbben mennek, mint a folyton tanulóké:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nem elég, mert itt csak angol könyvek vannak a többi jegyzetelős..:-) Én nem bánom, pont tegnap gondoltam arra, nem érdekel a vizsga, mert minden óra annyit ad lelkileg, szellemileg, hogy mit számít milyen lesz a vége, emberileg sokkal többet ad!

      Törlés