2016. június 16., csütörtök

suliról..

Olyan meleg van kint, közben sötétség..:-( Én meg egész nap koválygok a házban és pakolok..mikor tettem be a ruháékat a szekrénybe, azért hangosan odamorogtam magamnak, hogy mi a francért pakolok, csak pakolok...nemhogy ledőlnék kicsit. Jó, akkor dőljünk le...két perc? majd Csenge, anyaaaa, szívó szálat szeretnék..:-O Akkor erről ennyit, majd pihenek este...

Suliról akartam írni. Érdekes volt ma, hogy fél három felé odanéztem az órára, hogy juj..mennyi is az idő, mikor rájöttem vakáció van, most nem kell szeptember hatodikáig menni. :-) Valahogy mégsem érzem olyan felhőtlen vakáció érzést, nyomaszt mennyire nem tudok még angolul, ha a nyáron nem veszem elő az angolt, nem fogok tudni leérettségizni, az holtzihher...minden nap kellene tanulni.
Kellene..de mindig van mást csinálni, és azért idén sok volt a tanulnivaló..Úgyhogy nem állhatok le a tanulással, csinálni KELL, de amit kell csinálni, az nem mindig öröm, ugye?

És ma olyan lusta vagyok, hogy lebeszéltem magam, hogy a hűtőt leengedjem. :-)
Holnap sem fogom, mert munka, majd a hétvégén, vagy a jövőhéten..vagy valamikor...bizony bizony.:-D De legalább a liliomokat elültettem..

4 megjegyzés:

  1. Érdekes. Amikor meg vége a terheknek pokolian hiányzik. Pedig olvasva a blogod, mikor nincs megállás, akkor az nem jó. Azután meg a nyugi is furcsa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy nem jó...mert megszokja az ember..:-) De mindig vágyok rá..

      Törlés
  2. Van több angol alapfokú nyelvvizsgára felkészítő könyv és azokhoz van cd is - érdemes naponta egy egy feladatlapot megcsinálni:), még élvezni is fogod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Élvezni??? nem tudom...nem tudom...ahhoz is nyugi kellene..:-)))

      Törlés