2016. július 23., szombat

amúgy..:-)

Drága Vivi! Igen a tanulás megy, de azért nem olyan intenzíven, így, hogy túl vagyok a tételek kidolgozásán, már megkönnyebbülve tanulok, tanulgatok. Angolt, meg mint a puzzli-t rakom ki.:-) Férjem tegnap már rám szólt mikor a külföldi hírcsatorna, angol szövegét fordítgattam, majd bekapcsolódott ebbe Mesi is, lehet, hogy túlzásba viszem? :-D

Amúgy tényleg jól vagyok mostanában. tegnap meg is kérdezték élőben tőlem, hogy vagyok, talán kicsit oda is figyelt amit mondtam. Meg rá is jöttem arra, az a bajom, hasonló beállítottságú ember nincs a közelemben. Ugye a barátnőm évek óta nem jelentkezik, csak azért jutott eszembe, mert tegnap anyósom kérdezte, mi van vele? Meséltem ezt azt, sógornőm is meghívott kiskutyázni, és kávézni, jó volt, de más a témakörünk, még ha abban a két órában jó is volt ott lenni, megismerni azt az oldalt is. És teljesen el tudom már engedni, hogy ők mások, más problémával, más örömmel. Másképpen nem lehet élni. Így jó nekem is.
De hiányzik a hasonszőrű barát, kacsintós összemosolygása...

Már sütöm a húst ebédre. Mondtam már, hogy nagyon szeretem a kuktámat, nagy a kukta, így két egy kilós, egy bőrös lapocka, és egy csont nélküli tarja, belefér,, megfűszerezem, és felrakom, két óra múlva, omlós puha fűszeres húsit kapok, ha kicsit ropogósabbra szeretném, betolom napozni a sütőbe őket. Hús imádok ma előnyben, tegnap nem annyira lapátolták a zöldbabfőzeléket.:-)

Ó, ma nézünk nekem telefont..talán nem gagyi képek lesznek már..jó lenne..Móni akkor rakok fel a csipkékről is képet.:-) De nem akarom elkapkodni, és nem is akarok sokat költeni rá, mert augusztus húzós lesz.
Igények vannak iskolatáskára, és van igény jó sok felesleges cuccra a suliban, gyenge láncszem mindenki tudja ki.:-) Mert a fiúknak oly mindegy...És még a legkisebb ugrifüles nem is megy suliba..:-D MÉG!!!

És már várom a nyaralást és nem csak én , hanem mind a heten! :-D De hol van még augusztus közepe....

2 megjegyzés:

  1. Ügyes vagy akkor is nagyon :), a nyaralás pedig pikk-pakk itt lesz :)!

    VálaszTörlés
  2. Anikó!
    Névnapod alkalmából kívánom, hogy sikerüljön minden amit csak szeretnél! Nagyszerű ember vagy!
    Ezen a weblapon előforduló sok-sok rózsával köszöntelek! http://negyevszakkerteszet.hu/termekek/rozsak/rozsa-fajtak/

    VálaszTörlés