2016. július 15., péntek

Tök jó! :-)

Olyan ritkán érzem ezt...ezt a jót! Hogy, úgy minden klappol. :-) Abszolút nem vagyok fáradt, nem fája  a hátam, a nyakam, a fejem, nem zúg a fülem. Szokásosat csináltam, délutánig itt voltak nővéremék, majd gyorsan takarítottam, felmostam, fürdőt, porszívózás, ágyneműt is húztam nálunk..olyan minden helyén van kívül, belül..
Csak azért jegyzem meg ezt, mert ha van így, akkor miért nincs így többször, mi változott?
Sejtem amúgy, és igen...igazatok van. A mozgás, bár nem edző teremben tettem, és nem is futottam, csak kőkeményen le fől jártam az alumínium létrán, és járt a kezem, mégis rengeteget mozogtam :-).
Kéne no...máskor is, csak éppen  nem ablakot pucolni.:-D De még nem találták fel azt a mozgás formát ami hatékony és megfelelő lenne nekem..:-D Na még akkor addig várnom kell...igen egészen addig, míg feltalálják azt! :-))))

2 megjegyzés:

  1. Hulahopp karikàzz!Nagyon jó,próbàld ki!Egyébként én se szeretek sportolni,csak azért csinálom,mert olyan jó utàna.Csodàs érzés nap,mint nap legyőzni önmagunkat!Olyan sok fronton megteszed,szerintem ez is menne! ;-) Zé

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jó volt a napod Anikó :)! Hát, én csak a futást tudom javasolni, amit tudom, hogy nem mindenki szeret, de könnyen elérhető, futni bármikor lehet (amilyen ügyes vagy, biztos megoldanád, hogy valahogy beleférjen az idődbe, érdemes lenne nyáron kipróbálni) és az a szuper érzés is megvan utána, amitől sokszor jól éreznéd magad :). Ölellek :)!

    VálaszTörlés