2017. március 28., kedd

jaj..:-(

Nem halogathatom tovább, el kell mennem orvoshoz. Tegnap említettem, hogy kezd fájni a fejem. Akkor még azt nem is gondoltam, hogy olyan migrén jön rám, ami nagyon régen volt. Délután már sírva könyörögtem, hogy legyen vége, de nem. Halál félelmem volt. Azon gondolkoztam milyen az, ha valaki strokot kap? Így volt, pedig sütött a nap, csicseregnek a madarak, én meg reszketek, gyomrom remeg, fejem mintha másé lenne, gondolataim a legsötétebb bugyorban vannak...Csak elbújni volna kedvem. De ugye a család nem ehhez van szokva. Főzni nem főztem, maradt vasárnapról, egy adagot mostam, kenyeret sütöttem, meg egy fonott kalácsot, tegnap, ami nagyon jól sikerült, csodálkoztam is? Ilyen fejfájással? De aki benne volt a migrénben, tudja vannak jobb pillanatok, akkor a hegyet is megmozgatja az ember. Gyerekek aranyosak voltak, elmentek Mesiék gyógyszertárba, vettek nekem orrspryt. 3200ft gyógynövényes, kettő perc alatt enyhíti a migrént. Nekem sajnos már nem...bevettem egy ló rúgásnyi fájdalom csillapítót. Amitől persze a gyomrom volt ki...és akkor ma azt hittem vége, de nem, jó ma már nem sírva könyörgök, de még feszít a fejem. És a szemem körül mintha bevertek volna, nem mertem autóba ülni.:-( 
Elvesztegetett, idő, perc, óra nap,napok...pont mikor olyan nagy szükségem lenne az időre. Élvezni a jó időt, tanulni.
De ma sem tudtam a fenekemen ülni..sütöttem gesztenyés kiflit, inkább Csengének holnapra, mennek kirándulni. Nem akartam boltba menni, holnap úgyis mennem kell, de nagyon hó vége van. Nagyok is örülnek neki...én meg akkor, jól érzem magam. Csak a fejem ne fájna...lógok a suliból is. Ez mondjuk zavar. De megpróbálok egy kis feladatokat megnézni a neten...csak érezném már azt a jó, kellemes érzést, hogy nem fáj a fejem...az olyan mint egy földöntúli boldogság! :-)

5 megjegyzés:

  1. Szia, Anikó!
    Nem akarok rád ijeszteni, de nekem kétszer volt agyi infarktusom. Nem tudom, nálad a migrén mit jelent, én olyankor folyamatosan hánytam, miközben a fejem szinte szét robbant. Utána kezdődtek a szédülések gyengeség-rohamok. Nincs vérnyomás mérőd? Jól teszed, ha el mész orvoshoz, mondd el a mostanábani fáradékonyságodat levertség érzést is. Persze, lehet, csak front érzékeny lettél..Orvos, és jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Szegény, Anikó, nagyon sűrűn van migréned mostanában :((( Egyetértek az előttem iró Évával, menj el orvoshoz minél előbb.

    VálaszTörlés
  3. Én úgy érzem az időjárás is nagyon kikészíti az embert, de az óvatosság akkor sem árt. Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  4. Remélem már talán jobban vagy, de nagyon rossz lehet ez a sűrű migrén... Szerintem is menj el mindenképpen orvoshoz, bár azért még az is lehet, hogy ez az érettségi jobban megvisel a kelleténél és lehet, hogy így jön ki, fejfájás formájában az, ami csak lappangva szorong benned. De az orvost azért mindenképpen tervezd be, mert a fejfájás sajnos sok mindent jelezhet, a családban volt stroke-nak is az előjele, ráadásul a Családfő húgánál! Ezt most nem azért írom, hogy megijesszelek, csak azért, hogy komolyan kell venni...

    VálaszTörlés
  5. Drága Anikó!
    Az ajánlatom továbbra is fenn áll.
    Végigmentem magam is ezen 3-4 napos rohamokkal.
    Segítek amit tudok.
    Trixi

    VálaszTörlés