2017. szeptember 20., szerda

Itt vagyok... :)

Írok, írok... :)
Mielőtt elindultam ma, el olvastam minden egyes hozzászólásotokat és erőt merítettem belőle. Köszönöm....
De tudom, nem erre vagytok kíváncsiak. :)
Szóval reggel rendesen izgultam... Aztán csináltam ezt azt láttam remeg a kezem, izgultam. Hamar ott lehet az ember ha tud haladni, negyed óra itthonról. És akkor már 20 perccel hamarabb ott voltam. :) de nem mentem be, csak 10 perccel előbb. ;) ajtó előtt, a kocsiba is végig mantráztam, hogy ne felejtsek el mosolyogni majd. Kinyitom az ajtót és erre soha többet nem kellett figyelmeztetni magam. Mert olyan édes babák voltak ott és kisgyerekek szüleivel, öröm volt rájuk nézni, maga az épület belül is mint egy meleg családi fészek.
Na akkor talán itt az idő elárulnom ez egy korai fejlesztő központ. Ahova a recepcióra, adminisztratív feladatok, épületben eligazodást segítőt, időpont egyeztetőt kerestek. :)
Klasszikus állásinterjú volt, mindent kérdeztek, mindent... (még jó, hogy tegnap átfutottam a kérdéseket) majd körbevezettek az épületen, és visszahívtak majd a főfő igazgatónő is legyen ott a második fordulóra, és egy próba napra.

Na most ez jó jel? Így érzem igen jó, héten még hívnak...
Na ennyi, kicsit örülök már. :) 

16 megjegyzés:

 1. Nagyon jól hangzik ez az állás!!!!!!!Drukkolok neked!!!!

  VálaszTörlés
 2. Továbbra is szorítok Neked kedves Anikó, ahogy olvastalak láttam magam előtt a mosolygó Babákat 🤗 nekem is egyből jobb kedvem lett, köszönöm szépen 😊 SZORÍTOK 😉

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó jel Anikó:)))) eddig ügyes voltál, megy a drukk ezután is, szoritunk neked :))

  VálaszTörlés
 4. En felvennélek! ☺
  Popianyu

  VálaszTörlés
 5. Jó lesz ez Anikó, egyetértek Popianyuval!))

  VálaszTörlés
 6. Veled örülök :) Fel fognak venni!

  VálaszTörlés
 7. Ez nagyon jól hangzik. :) Drukkolok tovább a pozitív végkifejletig. :)

  VálaszTörlés
 8. Jaj, hát majdnem lemaradtam a fejleményekről! Nagyon drukkolok! :-)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, Erika a bizalmat is... :D

  VálaszTörlés
 10. Tényleg eked való lenne és irányt kapnál a tanulás felé is! Annyira szereném ha sikerülne és fog is! Képzeld el jóóóó erősen, részleteiben, hogy hogy mész be az ajtón minden nap, hogy hol a helyed, melyik az asztalod, képzeld oda magad ahogy dolgozol stb ... továbbra is megy a drukk!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod hányszor kapom magam, hogy elképzelem ezt? :) aztán persze gyorsan terelem a gondolataimat... :)

   Törlés
 11. Ne tereld a gondolataidat Anikó, egyetértek Mesélővel és tök jó, hogy te ezt így elképzeled :) !!! Nagyon örülök és majdnem lemaradtam rólad :) , de most szurkolok és szorítok, bár szerintem ez a munka a tiéd, minden értelemben, és nagyon jó jel, hogy visszahívtak, szuper :) , puszi .) !!!

  VálaszTörlés