2017. december 11., hétfő

Sajnálom...

Szóval megvolt a hétvégén Csenge szülinapja. Ha nem lenne belőle családi balhé..(pár éve megpróbáltam ezt) megreformálnám a szülinapok ünneplését. Tartanánk mi magunkban,  a családot meg csak kis sütézésre hívnám.
De nem lehet, feszült ideges voltam délelőtt, percenként összekaptunk kibékültünk. Kaja sok volt süti kevés..vagy ki tudja, nekem kicsit hiány érzetem volt. Csenge bulizott volna..de a légkör nem volt annyira megfelelő. De azért láttam jól érzi magát, nem úgy mint anyósomék, aki számomra olyan fura, le is írnám, ha nem úgy tűnne kibeszélem. Minden esetre másképp gondolkodik nagyon, mint én...úgy beszéltük már rá...hogy legalább a torta vágásig ott legyenek, ami max meg jövetelük után, egy órára volt. Ők elfáradtak...Ez van, végül is minden nap ünnepeljük Csenge szülinapját. :-( Karácsonykor bizti lesz sértődés...de nem annyira érdekel. Azokkal akarok főleg lenni akikkel jól érzem magam. Ennyi.
És megfogadtam magamba, szilveszterkor, igenis fogunk nagyot táncolni.:-)

 

3 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Csengének, s jó táncolást, igazad van.

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot utólag is. Én már elég régóta nem foglalkozom azzal, ki mit gondol arról, amiket teszünk - itt főleg rokonokra értem - éljük az életünket, ahogy nekünk tetszik. És az élet ezáltal lényegesen egyszerűbbnek is tűnik. :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog Szülinapot kívánok Csengének itt is!♥ :)

    VálaszTörlés