2017. december 20., szerda

Ti, hogyan csináljátok?

Tényleg érdekel, hogy ti ki tudjátok kapcsolni az agyatokat munka után?
Mert nekem nem sikerül, éjjel sem, de már nappal is.
Nincs probléma a munkahelyen, szeretek ott lenni, szeretem a munkám, mégis....😞



Holnaptól, tizenkét napig itthon vagyok, ezt is nagyon szeretem.
Nem tudom, hogyan kéne kikapcsolni az agyam.
😵

6 megjegyzés:

  1. Nagyon sokáig nem tudtam én sem rendesen kikapcsolni. Évek is elteltek már, mire azon kaptam magam, hogy itthon vagyok szabin, és eszembe sem jutott, hogy mit csinálnék most ha bent lennék.
    Mostanában már simán ott tudom hagyni hétköznapokon is a munkát a munkahelyen. Akkor nem, ha valami olyan dolog van, ami újdonság, és esetleg agyalni kell rajta.
    Szóval.. belejössz majd szerintem Te is. Még most nagyon friss élmény a munka is, szerintem természetes, hogy otthon is veled van (mint ahogy biztos bent is rengetegszer gondolsz haza)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is azon agyalok mit csinálnék bent, hanem azon mit csináltam aznap végig...

      Törlés
  2. .... ha eszembe jut valami, amit mondjuk lehet, hogy elfelejtettem/nem úgy kellett volna/ nem emlékszem rá, biztos megcsináltam-e, akkor kész vagyok. Éjjel felébredek rá, hogy lelkifurdalásom van, és ez nagyon gáz. Most is épp... a nagy kapkodásban nem vittem át valamit a könyvelőknek,és elvileg nem baj, mert jó lesz januárban is, de mi van, ha mégsem... és akkor most ezen agyaljak majd két hétig...? szóval nem, nem mindig tudom kikapcsolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De azért durva, milyen hatással van ránk :)

      Törlés
  3. Haha még álmodtam is vele az elején, ma már ha becsukódik mögöttem az ajtó annyi, max. a kocsiban, buszon agyalhatok ha meg felhív valaki a szabadnapomon komolyan gondolkodnom kell, sőt fel is szoktam írni, hogy ne felejtsem el mi a fontos nem elfelejtenivaló másnapra:)

    VálaszTörlés