2018. november 11., vasárnap

😍

Meg tudtam az előbb Csenge matek dolgozat %-t, 36% ami szerintem 1-es. De mindegy ez csak egy szám, nem is ez a lényeg. Azt már írtam, hogy egy baromira jó képességű osztály a Csengéé, nyílt napon tapasztaltam is. Olyan kis lelkes, jelentkezős osztály, sokaknak akkor is fent a keze, ha nem tudja a feleletet. :) Csenge olyan kis bizonytalan... Olyan kis felénk, mint az életben. Tudjátok mit láttam? Olyanok ott a gyerekek az osztályban, mint a "nagy" felnőttek az életben  2.osztályban  mint a kis felnőttek. Kicsit (nagyon) sajnáltam Csengét, ott a törtető kis osztalytársai között, akik olyan felszabadultan mondták a helyes megoldást, míg Csenge? Pedig higgyétek el  olyan kis szorgalmas és okos  Én azért láttam már három gyerek tanulását.. És tudom  hogy neki azért van képessége. És előny is lehet a jó csapat, motiváló... Lehet viszont hátrány is....
Még nem tudom, mindenesetre nekem a legokosabb  legügyesebb... 😍 

3 megjegyzés:

  1. Nálunk, az első matek dolgozatnál. Én: "na, hogy sikerült?" Ő, ragyogó arccal: "szuperül..! fele talált, fele nem!"
    Mit mondjak, én nem voltam annyira elégedett :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyire cuki ez így katalin, és mennyivel könnyebb neki, hogy így érzi!
    Anikó, valószínű, hogy te látod reálisan Csenge képességeit ( nem az iskola ) és azt is, hogy szorgalmas,ami szerintem sokkal nagyobb szó egy ekkora kisembernél, mint hogy csak kirázza a kisujából mert tudja és kész, anélkül hogy tenne érte bármit is ... Lehet, hogy nagyon izgul a dolgozatnál mert érzi, hogy van tétje, Leila sokáig vitt ilyen napokra magával sedatifet ( Sedatif PC homeopátiás szorongáscsökkentő ) és szerintem segített neki és szedtünk okosító tablettát is, halolajos kapszulát:))) Ha elhiszi, hogy tudja ő is akkor tudni is fogja!

    VálaszTörlés
  3. Bertus volt nálunk ilyen, az istenért nem jelentkezett sose, vagyis ritkán. Mások szinte kiestek a padból, ő meg hiába tudta, nem mert jelentkezni. Hiába mondtuk neki, ha véletlenül rosszat mondana, akkor se történik semmi, láthatta is, mert a többiek se tudták mindig a dolgokat.

    VálaszTörlés