2018. november 11., vasárnap

Szombat!?

Tegnap furcsa szombat volt, munkanap  meg mégsem.
Egész héten ment a húzza-vona, mit csináljunk szombati munkanapon. Nincs nálunk szombaton soha terápia, így pakolászni tudtunk volna. Én úgy voltam,  ha be kell jönni, bejövök. Eddigi szombatokon én kértem szabit , ha menni akartak volna a lányok és be kellett volna menni, mentem volna, de nem volt olyan munka, igy az utolsó szabimat is kivettem. Így már csak a kötelező karácsonyi és a decemberi szombatokon lévő munkanapon, amit szintén kötelező volt kívenni, maradt szabim. De nem bánom  úgy mennek a napok pikkpakk, és karácsony.
Zsoltiék viszont keményen dolgoztak, így csináltam finom vacsorát mire hazajöttek, Mesiéket is hívtuk. 😍
Reggel meg el tudtam így menni Csenge nyílt óráira. Élmény volt, ügyes okos, Csenge. Látom mit kell gyakorolni, és láttam mennyire szereti a tanító néni Őt! 😍 Ez minfennél többet ér.
Úgyhogy utánna vásároltunk, főztünk, sütöttünk....
De ez a tömeg? Boltba, utakon... Kicsit ki nőtte magát ez a város. Pedig csak épülnek a nagy lakóparkok, zsebkendőnyi telken... Baleset, baleset hátán...😥
Nem tudom, hogy ez országos jelenség-e? Ez a hatalmas építkezés?
De Szentendrén nagyon, nagyon, nagyon.

3 megjegyzés:

  1. A mi kerületünkben is így van. Picike telkekre húznak fel kétszintes házakat és osztják fel 3-4 család között.

    VálaszTörlés
  2. Környéke válogatja. Szeretik híresztelni, hogy fellendült az építőipar, de néhány építkezéstől eltekintve én nem azt látom, pedig sokfele járunk, sokfele dolgozunk. Inkább felújítások vannak.

    VálaszTörlés
  3. Rengeeteg ház épül Szegeden is, csak fogalmam sincs hg yki tudja megvenni a 30-50 milliós lakásokat? Még Csokkal is iszonyt sok hitel kell hozzá, szóval elképzelni sem tudom....

    VálaszTörlés